fbpx

Bright Bytes.

 

De betere fusie.

Bright Bytes > Digitong

Web-Development bureau Bright Bytes uit Bilzen gaat vanaf heden verder onder de Digitong vlag, en zal zich binnenkort ook vestigen in het nieuwbouw kantoor vlak aan de E313 in Tongeren.

Hiermee versterkt Digitong haar positie als full-service bureau. Naast de digitale performance marketing zal er nu ook in-house development en technologie worden aangeboden. Een logische stap gezien de vraag in de markt, alsook de nood en opportuniteiten bij onze huidige marketing klanten.

“De fysieke samensmelting laat toe om optimaal gebruik te maken van elkaars expertise en om website en online marketing beter op elkaar af te stemmen, iets dat volgens ons elk internet-project ten goede komt.” – Cedric Scherpenberg, Zaakvoerder

“De kern van wat we doen blijft altijd performance-driven. Vanuit de marketing botsen we vaak tegen sub-optimale website, waardoor het snel duidelijk werd dat we dit best zelf gaan aanbieden. Door de fusie met Bright Bytes bieden we nu volledige digitale ondersteuning aan van A tot Z met steeds een focus op een positieve ROI” – Möbius Franssen, Zaakvoerder.

Digitong komt op moment van schrijven op 7 werknemers, 5 op marketing en 2 development en alweer 3 open vacatures. Het nieuwbouw kantoor is gebouwd op een groei richting 20 in-house specialisten, dus de expansie zal zich blijven doorzetten de komende maanden/jaren.

Wat betekent dit voor jou?

Het persoonlijk contact blijven we behouden, net zoals het snel kunnen schakelen bij nieuwe projecten, ook de directe support blijven we garanderen. Maar daar bovenop gaan we nu jouw project met een groter team met veel meer kennis kunnen behandelen waardoor we jullie gerichter kunnen laten groeien.

Een goed vindbare (werkende) website met een verleidelijk grafisch ontwerp dat makkelijk navigeerbaar is. Daar zorgen onze webdesigners en -developers voor. Zij realiseren een website die volledig in lijn ligt met jouw brand identity.

 

Een website die technisch perfect in orde is

Een website moet niet alleen mooi zijn, maar eerst en vooral functioneel. Snelheid is zowel voor websitebezoekers als voor zoekmachines cruciaal. Een user-friendly navigatiestructuur zorgt ervoor dat bezoekers snel een antwoord vinden op al hun vragen. Daarnaast voeren onze webdevelopers structurele verbeteringen aan jouw website door. Zo versnellen ze de load speed van je website en zorgen ze voor een responsive design zodat de website op allerlei schermen en devices werkt.

E-commerce

Onze webdevelopers gaan nog een stapje verder. Ze bouwen webshops op maat die veilig werken met de laatste nieuwe technologieën. 

Onze aanpak

 

 

Analyse

First things first. Ieder project, groot of klein, begint bij een simpel gesprek. We willen precies weten wat je van de nieuwe website verwacht. Zo brengen we al jouw noden en kwaliteitseisen in kaart. We luisteren naar jouw verhaal en denken met jou mee.

Eerst denken, dan doen

Vervolgen gaat ons team aan de slag. We dompelen ons volledig onder in de wereld van jouw bedrijf. Onze webdevelopers onderzoeken alle trends op de voet en vinden relevante inspiratie.

Creëren

Onze ideeën beginnen vorm aan te nemen in de look & feel van jouw website. We vertellen jouw visueel verhaal via lay-out, typografie, kleur en fotografie. Zo creëren we websites die fungeren als waardige merkambassadeurs.

Bouwen

Iedereen tevreden? Top! Dan begint nu het echte ontwikkelingswerk. Tijdens de ontwikkeling maken we het ontwerp niet enkel functioneel, maar ook interactief en boeiend voor de gebruikers. Zo voelen website bezoekers zich meteen thuis.

Lanceren

Houston, we have take-off! Eenmaal verschillende, uitgebreide testen zijn uitgevoerd en de website voor de volle 100% werkt, is het tijd om te lanceren.

 

Opvolging

De lancering van jouw website is geen einde, maar een begin. We volgen de bezoekers op en sturen bij waar nodig. In de eerste weken na lancering werken wij nog eventuele schoonheidsfoutjes gratis weg.

 

 

 

We bijten niet 😉

 

Laat een berichtje achter. Onze experts bekijken vrijblijvend de mogelijkheden voor jouw business.