fbpx

Content.

 

Informeer, inspireer & converteer.

Breng de juiste boodschap toegespitst op
de leefwereld van jouw doelgroep.

 

Een sterke klantenrelatie opbouwen en onderhouden is het ultieme doel van ieder bedrijf. Maar daarvoor moet je heel hard knokken. Je moet je publiek iets unieks aanbieden. En dan bedoelen we niet alleen je producten of diensten, maar ook interessante en relevante content. Content Marketing die mensen aanspreekt, raakt, emoties opwekt en een antwoord biedt op al de vragen van je doelgroep. Of het nu gaat om een visual of volledige webpagina’s. Kwalitatieve content richt zich op een specifieke doelgroep en hun kenmerken: demografie, interesse, zoekintentie, taalgebruik… Hoe nauwer je je teksten kan doen aansluiten bij de leefwereld van jouw doelgroep, hoe groter de kans dat je ze mee kan nemen in jouw verhaal. Met doordachte content kan je awareness, engagement en trafiek genereren.

 

SEO

SEO – zoekmachineoptimalisatie – omvat allerlei activiteiten die je kunt toepassen op jouw website of webshop om organisch hoger te scoren in zoekmachines zoals Google en Bing. Om die topposities in Google te bemachtigen zal je voortdurend technisch en contentmatig aan je website of webshop moeten sleutelen.
Lees meer.

Social media content

Social media content marketing is dé manier om jouw verhaal te vertellen.  Zo krijgt jouw bedrijf een eigen gezicht en stem. Op basis van de doelstellingen die je wilt bereiken, stellen wij de ideale contentmix samen.
Lees meer.

Grafisch ontwerp

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Ook onze digitale marketing experten zijn nog steeds overtuigd van deze eeuwenoude uitspraak. Daarom creëren wij authentieke, visuele content die past bij jouw merkidentiteit.
Lees meer.

Video

Video’s zijn zeer effectief voor het creëren van engagement, loyaliteit en duurzame klantenrelaties. Indien de video je doelgroep bereikt én de juiste snaar weet te raken weliswaar. Onze video-experts helpen je graag bij het creëren van overtuigende videocontent volgens de regels van de kunst.
Lees meer.

 

 

We bijten niet 😉

 

Laat een berichtje achter. Onze experts bekijken vrijblijvend de mogelijkheden voor jouw business.