fbpx

Event & festival marketing.

 

Feestje.

Wat is event marketing?

Van een goed feestje zijn we bij Digitong niet vies, en al helemaal niet om dit feestje aantrekkelijk in beeld te brengen bij de juiste doelgroepen.

“Een event zonder marketing, is als een café zonder bier.” Dus, organiseer jij een festival of (groot) evenement?
M
et een gezonde mix van sociale media en zoekmachine advertenties gaan we jouw exacte doelgroep bereiken. Aan de hand van de meest relevante content en overtuigende advertenties sturen we iedereen dansend tot aan de ticketshop.

SEA

Waar blinken wij in uit? Performance marketing! Als Google Premier Partner hebben we toegang tot alle nieuwste en beste technologieën die Google te bieden heeft. Deze zetten we dan in over Google’s volledige netwerk. Aan de hand van search, display en video advertising zorgen we dat jouw doelpubliek jullie naam kent en zonder probleem kan terugvinden. Lees meer.

Social Media Advertising

Social Media verliezen we niet uit het oog. Dit is hét kanaal om gezien te worden door muziek- en festivalliefhebbers. In onze mix van platformen dienen de social media als branding tools om de branding te versterken. 
Lees meer.

Video Advertising

Video is King! Want wat verkoopt er nu beter dan een bewegend beeld. Samen tonen we aan jouw doelpubliek dat het een event is om niet te missen. Video advertising is dé manier om aan sterke branding te doen. Lees meer.

Strategie

Inzichten, planning, zoekwoorden, biedstrategie en budgetbeheer. You name it, we’ll do it! Bij events is het belangrijk om kort op de bal te spelen in verband met announcements, nieuws of gewoon leuke branding-posts. Daarom dat we het beheer van deze accounts. Lees meer.

Onze referenties

 

Hieronder een aantal projecten waar we in het verleden reeds succesvolle campagnes voor hebben opgezet & geoptimaliseerd. Naast deze projecten heeft Digitong ervaring met nationale en internationale campagnes over verschillende verticals heen, contacteer ons voor info over alle projecten. 

 

 

We bijten niet 😉

 

Laat een berichtje achter. Onze experts bekijken vrijblijvend de mogelijkheden voor jouw business.