Blogs

Development

Alles      Strategie      Branding      Development      Marketing

Growth Approach vs traditioneel webdesign

Growth Approach vs traditioneel webdesign

Stel je eens voor: je hebt een nieuwe website nodig voor je bedrijf, maar in plaats van een grote hoeveelheid tijd en geld te investeren in een website die misschien niet aansluit bij de wensen van je doelgroep, kies je ervoor om de website geleidelijk te ontwikkelen...

Van stagiairs tot Digitongers

Van stagiairs tot Digitongers

Een stageplaats vinden waar je een eerste relevante werkervaring kan opdoen, is een uitdaging waar iedere student mee in aanraking komt. Daan en Sam vertellen waarom hun stage bij Digitong een gedroomde ervaring was.

Start je eigen webshop – Checklist

Start je eigen webshop – Checklist

Bubblewrap knijpen geeft je voldoening, maar weet je wat nog nét iets meer voldoening geeft? Vakjes afvinken! Omdat je als webshop starter al genoeg aan je hoofd hebt, hebben wij de ultieme webshop checklist gemaakt.

Wat is E-commerce?

Wat is E-commerce?

Je hoort het tegenwoordig overal: E-commerce, maar wat is dat nu precies? Het is een manier voor bedrijven van alle groottes om online zaken te doen, producten of diensten te verkopen, betalingen te innen en ondersteuning te bieden aan klanten.

iOS 14 Privacy update

iOS 14 Privacy update

Apple komt met een zeer gewaagde update rond privacy van persoonsgegevens via iOS 14, waar veel app ontwikkelaars allesbehalve blij mee zijn. De start van een cookieless future? Lees erover in onze blog!

Billy
Digital Marketing & Video Creative
 

Met video maakt jouw doelgroep op een laagdrempelige manier persoonlijk kennis met jou en jouw bedrijf of online winkel. Hierdoor kun je sneller de know, like en trust factor bereiken

One team

Wij geloven dat je op je best kunt zijn als je je thuis voelt. Waar je jezelf kunt zijn, fouten kunt maken en elkaar kunt vertrouwen. Wij zijn één team van zeer verschillende individuen. Meet the guys and gals, een toegewijde groep zeer nieuwsgierige mensen.