fbpx

Diensten

Wij spreken digitaal

Hieronder een overzicht van onze services. Wij kunnen van A-Z meedenken in projecten of voor specifieke ondersteuning bieden. Van high level strategie tot de effectieve uitvoering van performance marketing campagnes staan we voor jou klaar.

Strategie

Digitale transformatie

Digitong helpt jouw business uitrollen naar de moderne, digitale aanpak van marketing & advertising. We bekijken welke kanalen, processen, ontwikkelingen allemaal nuttig zijn om jullie challenges op te lossen.

Omnichannel strategie

Wij staan klaar om strategisch advies te geven bij elke marketing uitdaging binnen jouw organisatie. Volledig stand alone of in samenwerking met jullie marketing team kiezen we de beste oplossingen voor het beschikbare budget.

Consultancy

Het is niet altijd makkelijk de perfecte mix tussen de verschillende (digitale) marketing kanalen te vinden. Gelukkig heeft Digitong reeds jaren ervaring over verschillende vakgebieden heen. Zo werken we samen naar het ideale mediaplan voor jouw bedrijf.

Uitvoering

Alles wat we doen staat volledig in functie van een maximaal resultaat uit het beschikbare marketingbudget. Wij helpen je om meer omzet te genereren en bedrijfsdoelstellingen te behalen. Om van marketing een rendabel verhaal te maken in plaats van een kostenpost.

Van Google Ads tot Social Media Marketing: we stellen een mix samen die past bij jouw onderneming en die leidt tot resultaat. Door de juiste kennis te combineren met de juiste tools.

Advertising

Om de juiste doelgroep te bereiken, verspreiden we je boodschap op het juiste kanaal en het juiste moment. Via constant meten en bijsturen halen we een zo hoog mogelijke ROI.

Analytics & insights

Door slim om te springen met data helpen we onze klanten onderbouwde beslissingen te nemen in het voordeel van hun klanten en hun business.

Search Engine Optimization (SEO)

Met behulp van technische en inhoudelijke optimalisatie zorgen we voor maximale relevantie en resultaat in organische zoekresultaten.

Dashboards & reporting

We vormen ruwe data om tot operationele marketingdashboards en strategische KPI-rapporten. De inzichten die we daaruit halen, gebruiken we om nieuwe beslissingen te nemen.

Automation

Ontdek hoe we dankzij automation jouw online marketing campagnes kunnen optimaliseren >> https://digitong.be/automation

Audits

Laat Digitong jullie huidige online marketing campagnes onder de loep nemen. Wij bezorgen jullie een audit document met onze analyse en identificeren mogelijke verbeterpunten die jullie zelf kunnen implementeren, of door ons laten uitvoeren.

Training

Digitong is gespecialiseerd in alles wat Digitale Marketing betreft, daarom zijn wij de ideale partner om u op weg te helpen in het digitale landschap. Beschikbare training = SEA, SEO, Social Advertising, Google Analytics.