fbpx

1 jaar Digitong.

 

 

De eerste maand van het tweede jaar van Digitong zit er bijna op. Een goed moment om even terug te blikken op het voorbije jaar van Digitong als performance driven digital marketing agency, gespecialiseerd in online marketing, van strategie tot uitvoering.

We werkten het voorbije jaar samen met onze klanten digitale strategieën uit, die gefocust zijn op het genereren van online business: rechtstreekse verkoop, genereren van leads of andere meetbare doelen. 

Groei van 200%

Het voorbije jaar hebben we meer dan 1 miljoen euro in advertising budget mogen inzetten voor meer dan 30 klanten. Onze E-commerce klanten genoten een gemiddelde ROAS van 500%, en hebben we voor élk project een jaar-over-jaar groei weten neer te zetten op de kanalen die wij beheren.

Met veel plezier kunnen we dan ook meedelen dat ons klantenbestand blijft uitbreiden, en we steeds meer fantastische samenwerkingen kunnen aangaan. We voelen ons vereerd dat we van het blijvende vertrouwen van onze klanten, partner agencies en freelancers mogen genieten. Dankjewel om ons de kans te geven om samen met jullie zoveel mooie digitale verhalen te vertellen.

Welkom, Cedric & Jarne

Aangezien we dus volop in de groei zitten, hebben we dan ook onze eerste Full Time Employee in dienst genomen. Cedric Trekels versterkt het team als Digital Marketing Expert. We hebben dus zeker alle competenties in-house; van het eerste idee of concept, over de analyse, tot en met ontwikkeling en lange termijn opvolging. We praten niet vanuit theoretische modellen, maar wel vanuit onze jarenlange hands-on ervaring. We zijn een strategische partner voor onze klanten.

Cedric is een gedreven digital marketeer met een passie voor marketing, business growth en organisatie. Hij is grote fan van de omnichannel-aanpak en zoekt altijd naar manieren om klanten op de meest efficiënte manier te doen groeien. Gedurende de voorbije jaren heeft Cedric zich vastgebeten in verschillende projecten.

Tijdens zijn studentenperiode deed Cedric ervaring op in de eventsector als organisator en artist booker. Daar ontdekte hij zijn passie voor ondernemen en kwam hij al snel in aanraking met digitale marketing. Cedric besloot om na zijn bachelor Communicatiemanagement nog verder te gaan studeren in Advanced Business Management, met een specialisatie in digitale marketing. Hij begon dan ook stilaan marketingprojecten te runnen voor verschillende bedrijven in zijn vrije tijd. Daarna startte hij als digital marketing manager bij een jong, Belgisch kledingmerk. Hij zorgde hier voor een groei van x2 in online sales op één jaar tijd.

Nu maakt Cedric deel uit van ons performance driven digital agency. Hij ondersteunt en beheert verschillende van onze klanten en denkt graag strategisch mee hoe wij onze klanten kunnen laten groeien. Welcome to the team, Cedric!

Daarbovenop start Jarne Jaeken ook zijn Master stage in Business Administration – Entrepreneurship & Management. Waardoor het team effectief met 200% is gegroeid op één jaar tijd!

 

Performance driven

Ons team tracht voortdurend de bottomline voor onze klanten te verbeteren. Alles wat we doen staat volledig in functie van een maximaal resultaat uit het beschikbare marketingbudget. Wij helpen je om meer omzet te genereren en bedrijfsdoelstellingen te behalen. Om van marketing een profitcenter te maken in plaats van een kostenpost.

Het is belangrijk om de juiste marketingmix in te zetten; om de juiste middelen te kiezen die je een maximale ROI bezorgen. Ons team is van diverse markten thuis en weet perfect welke middelen in te zetten voor welke business. Van SEO en SEA tot Bannering & remarketing, Google Shopping, Social Media, Video en nog veel meer: we stellen een mix samen die past bij jouw onderneming en die leidt tot resultaat.

We hanteren verschillende methodes om de uitgebreide verzameling data inzichtelijk te maken voor onze klanten. We presenteren de gegevens via verschillende dashboards en rapporten op maat. Dat gaat van customer servicedashboards en operationele marketingdashboards tot strategische KPI-rapporten.

Wij zijn altijd klaar om de opgedane inzichten te gebruiken om nieuwe beslissingen te nemen en je marketing te optimaliseren. We kijken wat er beter kan en maken aanpassingen tot elke actie perfect is afgesteld. En uiteraard stopt het hier niet: we blijven de data evalueren en sturen bij waar nodig. Wij geloven in data driven marketing en laten dus graag de data voor zich spreken.

Benieuwd hoe wij jouw business kunnen versterken?

 

 

De opportuniteiten voor jouw business ontdekken?

Laat je gegevens achter en onze experts nemen snel contact met je op.