fbpx

Webdesign uit Bilzen.

 

Let’s Talk Digital.

Webdesign Bilzen  

Als digital agency met +10 jaar ervaring in webdesign vanuit Bilzen. Een goed vindbare (werkende) website met een verleidelijk grafisch ontwerp dat makkelijk navigeerbaar is. Daar zorgen onze webdesigners en -developers voor. Zij realiseren een website die volledig in lijn ligt met jouw brand identity.

Heb je reeds een website in regio Bilzen maar ben je er niet tevreden van? Of heb je nog geen website? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat wij voor jou kunnen doen.

 

Een webdesign dat technisch perfect in orde is

Een website moet niet alleen mooi zijn, maar eerst en vooral functioneel. Snelheid is zowel voor websitebezoekers als voor zoekmachines cruciaal. Een user-friendly navigatiestructuur zorgt ervoor dat bezoekers snel een antwoord vinden op al hun vragen. Daarnaast voeren onze webdevelopers structurele verbeteringen aan jouw website door. Zo versnellen ze de load speed van je website en zorgen ze voor een responsive design zodat de website op allerlei schermen en devices werkt.

E-commerce

Onze webdevelopers gaan nog een stapje verder. Ze bouwen webshops op maat die veilig werken met de laatste nieuwe technologieën. 

Webdesign Bilzen door Digitong betekent:

  • SEO: scoren in Google staat centraal
  • Maatwerk design en ontwikkeling
  • WordPress met eigen builder: beheer uw website zeer eenvoudig
  • Ongelimiteerd aantal pagina’s.
  • Goed zichtbaar op smarthphones en tables
  • Geen verbetenis voor x aantal jaar
  • Marketing ondersteuning om je bedrijf te laten groeien

Een team van webdesigners uit Bilzen staan klaar

Ontwikkelen van websites omvat vele aspecten die stuk voor stuk optimaal moeten presteren. Ons team van specialisten staan daarom dagelijks klaar voor onze klanten. Een website laten maken in Bilzen is cruciaal.

Webdesign Bilzen – Onze aanpak

Analyse

First things first. Ieder project, groot of klein, begint bij een simpel gesprek. We willen precies weten wat je van de nieuwe website verwacht. Zo brengen we al jouw noden en kwaliteitseisen in kaart. We luisteren naar jouw verhaal en denken met jou mee.

Eerst denken, dan doen

Vervolgen gaat ons team aan de slag. We dompelen ons volledig onder in de wereld van jouw bedrijf. Onze webdevelopers onderzoeken alle trends op de voet en vinden relevante inspiratie.

Creëren

Onze ideeën beginnen vorm aan te nemen in de look & feel van jouw website. We vertellen jouw visueel verhaal via lay-out, typografie, kleur en fotografie. Zo creëren we websites die fungeren als waardige merkambassadeurs.

Bouwen

Iedereen tevreden? Top! Dan begint nu het echte ontwikkelingswerk. Tijdens de ontwikkeling maken we het ontwerp niet enkel functioneel, maar ook interactief en boeiend voor de gebruikers. Zo voelen website bezoekers zich meteen thuis.

Lanceren

Houston, we have take-off! Eenmaal verschillende, uitgebreide testen zijn uitgevoerd en de website voor de volle 100% werkt, is het tijd om te lanceren.

 

Opvolging

De lancering van jouw website is geen einde, maar een begin. We volgen de bezoekers op en sturen bij waar nodig. In de eerste weken na lancering werken wij nog eventuele schoonheidsfoutjes gratis weg.

 

 

 

We bijten niet 😉

 

Laat een berichtje achter. Onze experts bekijken vrijblijvend de mogelijkheden voor jouw business.