Development

WordPress Website

Jouw website op maat gemaakt

Een goede eerste indruk maken, is belangrijk om klanten te overtuigen van jouw capaciteiten. Aangezien een website het online visitekaartje van jouw bedrijf is, is dit een van de belangrijkste plaatsen om de klant te overtuigen.

Ben je op zoek naar een op maat gemaakte website? Dan zit je goed! We doen niets liever dan een unieke website bedenken, ontwerpen en ontwikkelen. Een goede website is het online visitekaartje voor jouw bedrijf, maar het is niet alleen een communicatiekanaal. Je wilt dat bezoekers van jouw website een bepaalde actie uitvoeren, een conversie. Dit kan zijn het invullen van een formulier, een offerte aanvraag of het boeken van een reis. Daarom bepalen we samen aan de hand van jouw visie en onze expertise welke doelen jouw website heeft en welke call-to-action het best worden toegevoegd. Samen met jou ontwikkelen we een stabiele, toekomstgerichte website en na het live gaan werken we aan verdere online groei en optimalisatie.

wat bieden wij aan?

WordPress CMS

Wij zetten voor jou een volledige WordPress omgeving op waar alle magie gebeurt.

Hosting en onderhoud

Eenmaal we de website live hebben gezet, zorgen we voor een maandelijks onderhoud.

UX/UI Design

Doorheen het design process houden we rekening met de meest recente UX en UI trends en passen deze toe.

SEO optimalisatie

Samen met het marketing team doen we onderzoek naar leads, conversie en SEO optimalisatie op jouw website.

Eenvoudige structuur

Je kan eenvoudig pagina’s toevoegen en aanpassen.

Een op maat gemaakt design

Wij voorzien een design dat op maat gemaakt is voor jouw organisatie.

Flexibele oplossing

Wij voorzien een design dat op maat gemaakt is voor jouw organisatie.

Ondersteuning & support

Ondervind je een probleem op jouw website? Contacteer ons 24/7.

Wat is WordPress?

WordPress is een contentmanagementsysteem (CMS). Dit houdt in dat onze klanten op een relatief eenvoudige manier de inhoud van hun website kunnen wijzigen, zonder dat daar technische kennis voor nodig is. Kortom, perfect voor maatwerk en heel gebruiksvriendelijk.

Waarom WordPress als CMS?

Onze websites worden gebouwd met het WordPress content management systeem, dat zo is ingericht dat jij de inhoud van je website achteraf makkelijk kan beheren. Het WordPress CMS is het meest gebruiksvriendelijke open source CMS op de markt. Wij ontwikkelen voor jouw bedrijf een WordPress website op maat, die je vervolgens gemakkelijk zelf kunt vullen of bijwerken. WordPress is standaard al goed vindbaar ingericht voor zoekmachines en biedt de mogelijkheid om die vindbaarheid verder te optimaliseren.

R

Gebruiksvriendelijk

Dankzij een eigen website-editor, de door ons op maat gemaakte designs en de plug-ins, wordt de workflow versneld. We kunnen zo dus ook steeds blokken opnieuw gebruiken en makkelijk vormgeven.

R

Zoekmachine vriendelijk

WordPress is zeer zoekmachine vriendelijk, WordPress genereert automatisch titel-tags en metabeschrijvingen voor al jouw pagina’s en artikelen. Hiermee worden zoekmachines op de hoogte gebracht van je content, waardoor deze geïndexeerd zijn en mogelijk hoger in de rankings is geplaatst. Daarnaast zijn er tal van prima SEO plug-ins waar we optimaal gebruik van maken, om zo je website zeer zoekmachine vriendelijk te maken.

R

Flexibel

WordPress sites zijn hosting en webdesign onafhankelijk. Dit betekent dat als je vorige website ook in WordPress gemaakt is, dan kunnen wij deze heel eenvoudig overnemen om op verder te werken. Met WordPress kunnen we ook makkelijk jouw huidige blog posts importeren naar de nieuwe cms omgeving.

Is WordPress wel het juiste CMS voor mijn bedrijf?

Zeker en vast! WordPress is geschikt voor alle soorten websites. Van eenvoudige websites tot uitgebreide webshops , je zal niet snel tegen beperkingen aanlopen. Eenmaal jouw website online staat kan je ook nog steeds zelf aanpassingen doen, dit zorgt er voor dat je website continu up to date is.

Digitong
Development
stappenplan

Analyse

Goed begonnen is half gewonnen. Daarom willen we precies weten wat je van jouw nieuwe website of webshop verwacht. We luisteren naar jouw verhaal en zoeken samen met je naar de juiste antwoorden.

Denken

Eerst denken, dan doen. We dompelen ons volledig onder in de wereld van jouw bedrijf, onderzoeken de huidige trends en vinden relevante inspiratie.

Creëren

Onze ideeën beginnen vorm aan te nemen in de look & feel van jouw website. We vertellen jouw visueel verhaal via lay-out, typografie, kleur en fotografie. Is jouw merk of bedrijf nog op zoek naar een visueel verhaal? Wij kunnen jou ook helpen met de branding.

Bouwen

Zodra iedereen tevreden is, begint het echte werk. Tijdens de ontwikkeling maken we het ontwerp niet enkel functioneel, maar ook interactief en boeiend voor de gebruikers.

Lanceren

Houston, we have take-off! Eenmaal alle testen zijn uitgevoerd en alles voor 100% werkt, lanceren we jouw website.

Opvolging

De lancering van jouw website is geen einde, maar een begin. We volgen de bezoekers op en sturen bij waar nodig. In de eerste weken na lancering werken wij nog eventuele schoonheidsfoutjes gratis weg.

Cedric
Managing Partner & Head of Development

“De lancering van jouw website is geen einde, maar een begin. We werken verder aan online groei en optimalisatie”

Ben je op zoek naar een op maat gemaakte website?

Dan zit je goed! Wij doen niets liever dan unieke websites bedenken, ontwerpen en ontwikkelen.

We bijten niet

Laat een berichtje achter. Onze experts bekijken vrijblijvend de mogelijkheden voor jouw business.