fbpx

World Certification Day.

 

World Certification Day 

Op deze speciale dag zijn wij extra fier op de geweldige prestaties die ons Digitong-team de afgelopen jaren bereikt heeft. Het digitale marketinglandschap is voortdurend in beweging. Net daarom vinden wij het als digital marketing agency erg belangrijk dat wij steeds mee zijn met de laatste trends en ontwikkelingen in onze sector.

 

Hieronder kan je een overzicht van onze belangrijkste certificaten terugvinden >>

Google Certificaten

Digitong is in 2019 door Google aangewezen als Google partner. Ons team is in het bezit van Google Ads Search, Google Ads Display, Google Ads Video, Shopping-advertenties & Google Ads Measurement certificeringen. Wij blijven onze kennis en expertise verruimen samen en met Google.

Google Data Studio Certification

De cursus ‘Introductie tot Data Studio‘ leert je hoe je data online kunt visualiseren en dit kunt vertalen naar een rapport. Zo verkrijg je interessante inzichten die je bijgevolg kan gebruiken om jouw acties bij te sturen voor een maximale ROI.

Bing Ads Accredited Professional

Tijdens dit programma leer je om het meeste uit een Bing advertentie te halen en bijgevolg te zorgen voor een grotere ROI.

Inbound Certification

De ‘Inbound Certification’ cursus leert je hoe je succesvol aan inbound marketing kan doen. Van marketing tot verkoop en dienstverlening.

Facebook Blueprint Certification

Blueprint Certification is het certificeringsprogramma van Facebook. De Facebook Blueprint Certified Digital Marketing Associate certificering gaat in op de competenties van een bureau bij het maken en beheren van Facebook en Instagram advertenties.

Digital Marketing Certification

De cursus ‘Digital Marketing Leadership‘ is ontwikkeld in samenwerking met Google. Deze cursus kwam speciaal op aanvraag van werkgevers die op zoek waren naar digitaal talent en leidinggevenden van hoog niveau

Adform Certification

Het ‘Digital Advertising Certification’ programma van Adform is speciaal ontwikkeld om het delen van relevante kennis binnen de digitale marketingindustrie te bevorderen. Tijdens deze opleiding ligt de nadruk voornamelijk op digital display advertising.

BRYO Certificaat VOKA

Dit opleidingsproject van Voka Bryo StandUp is specifiek gericht op jonge, ambitieuze mensen met het ondernemerschap in hun genen. Zo verkrijg je allerlei belangrijke business insights zodat je zelf aan de slag kan met het maken van een marktanalyse, opportunity validation, business plan, financieel plan…

Event Marketing Certification

Tijdens de cursus ‘Event Marketing‘ van Eventbrite leer je wat er precies komt kijken bij het promoten van een evenement. Zo komen de topics sociale media, paid advertising, e-mailmarketing en websiteconversie allemaal aan bod.

DoubleClick Campaign Manager Certification

De DoubleClick Campaign Manager is een handige tool voor het beheren van digitale campagnes. Het brengt alles samen op één platform, van mediaplanning tot insights.

Wij zijn fier dat wij onze klanten steeds succesvol laten groeien door het efficiënt inzetten van digitale marketing en dat dit nu bevestigd wordt door deze prachtige awards & certificaten. Door onszelf te blijven uitdagen, houden wij onze klanten aan de top van de concurrentie.

 

Benieuwd hoe wij jouw business kunnen versterken?

 

 

Ontdek wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Laat je gegevens achter en onze experts nemen snel contact met je op.