Services

Digitong, dé digitale partner die je helpt groeien.

Strategie

Strategie

Digitong trekt een lijn in de online communicatie van jouw bedrijf. Onze experten helpen je met quick wins, maar ook met een strategisch plan, een duidelijke eind­bestemming en koers die jouw bedrijf moet varen. Benieuwd hoe we dit aanpakken?

 

Let's talk strategy

Branding

Branding

Branding begint bij een duidelijke boodschap die jouw bedrijf onderscheidt van de concurrentie. Met een helder verhaal geven we diepte en inhoud aan je merk, zorgen we voor betrokkenheid én uiteindelijk voor meer omzet. Klaar om samen aan de slag te gaan?

 

Let's talk branding

Development

Development

Het opzetten van een goed digitaal ecosysteem is de sleutel van je business. We zijn jouw development bureau in een digitale wereld. De gebruiker is daarbij altijd leidend. Benieuwd naar hoe we je website, shop of campagne perfect met elkaar laten samenwerken?

 

Let's talk dev

Marketing

Marketing

We leven in een digitale wereld die zich continu verder ontwikkelt en daarmee ook het gedrag en de verwachtingen van de consument. Als digital marketing agency stelt dit ons in staat om mensen en bedrijven met elkaar te verbinden. Benieuwd hoe wij dit doen?

 

Let's talk marketing

Onze aanpak

Om een gepaste strategie te vinden om jouw doelstellingen te bereiken, maken we graag eerst een analyse van de huidige situatie. Met deze informatie gaan onze experten aan de slag, blijven we systematisch optimaliseren en rapporteren we data. Die data analyseren we om de strategie voor de volgende periode te bepalen. We design your digital journey.

We bijten niet

Laat een berichtje achter. Onze experts bekijken vrijblijvend de mogelijkheden voor jouw business.