fbpx

 Marketing.

 

Met de focus op performance advertising.

Digitale Marketing kan overweldigend zijn.
Het goede nieuws is dat we je kunnen helpen.

 

Het is belangrijk om de juiste marketingmix in te zetten, om de juiste middelen te kiezen die je een maximale ROI bezorgen. Onze digitale marketeers zijn van diverse markten thuis en weten perfect welke middelen in te zetten voor welke business. Vertrekkend vanuit een omnichannelstrategie werken wij verder aan de weg vooruit. Van SEO en SEA tot Display Advertising, Shopping Campagnes, Social Media Advertising, Video Advertising en nog veel meer. Wij stellen een mix samen die past bij jouw onderneming en die leidt tot resultaat.

 

SEA

Search Engine Advertising is betaald adverteren op zoekmachines zoals Google of Bing. Dit mag zeker niet ontbreken in je marketingmix als je weet dat zo’n 75% van alle websiteverkeer voortkomt uit een Google zoekopdracht. Met deze zoekmachineadvertenties kan je dus (potentiële) klanten bereiken, precies op het moment dat ze op zoek zijn naar jouw dienst of product. Onze specialisten helpen je graag bij het opzetten van een SEA-campagne die converteert. 
Lees meer.

Display Advertising

Display banners zijn dé manier om je merkbekendheid te verhogen. Het kanaal is ook uitermate geschikt voor remarketing. Iedereen die jouw website dus bezoekt zonder een verdere actie te ondernemen, kan je opnieuw bereiken met een gerichte advertentie.
Lees meer. 

Shopping Campagnes

Direct meer verkoop in jouw webshop? Dat kan met Shopping Campagnes. Zo kan je de producten van je webshop promoten op Google, Facebook en andere zoekmachines. Mensen die een dergelijk product zoeken, krijgen dan jouw aanbod aan producten te zien met de bijhorende prijs. Hulp nodig met jouw Shopping Campagnes? Onze specialisten ondersteunen je graag. 

Lees meer.

Social Media Advertising

Sociale media zijn niet meer weg te denken in deze tijd.
De kans is dus groot dat ook jouw doelgroep op Facebook, Instagram, YouTube, Pinterest, LinkedIn of misschien wel Twitter aanwezig is. Daarom helpen we jou graag met het creëren van social ads die informeren, inspireren en converteren.
Lees meer.

Video Advertising

Door op een slimme manier video content in te zetten via YouTube ads bijvoorbeeld, kan je een enorme branding impact creëren. Met YouTube ads heb je een groot bereik en kun je gericht doelgroepen aanspreken op basis van hun interesses. Dit platform is ideaal voor het creëren van awareness en engagement.
Lees meer.

Marketing Automation

Marketing automation houdt je leads warm en maakt de kans groter dat ze tot aankoop overgaan. Onze digitale marketing specialisten helpen je graag met het opbouwen én onderhouden van klantenrelaties.
Lees meer.

 

 

We bijten niet 😉

 

Laat een berichtje achter. Onze experts bekijken vrijblijvend de mogelijkheden voor jouw business.