Development

Let’s talk digital

Webdesign en -Development

Ons doel? Visueel aantrekkelijke websites maken die gebruiksvriendelijk zijn goed vindbaar zijn. We maken een website die volledig in lijn ligt met jouw brand identity en jouw doelstellingen. E-commerce, Leadgen of een combinatie, wij zorgen dat alles perfect met elkaar samenwerkt.

Onderhoud website

Het lijkt misschien een verkooppraatje maar dat is het zeker niet. Neem even de tijd en het belang van een onderhoudscontract op maat zal snel duidelijk worden.

Meer info

Webshop op maat

Met WooCommerce kan je op een eenvoudige manier al jouw producten verkopen op je website. Met tal van features binnen WooCommerce kunnen wij de webshop volledig op jouw noden afstemmen.

Meer info

Website op maat

Een goede eerste indruk maken, is belangrijk om klanten te overtuigen van jouw capaciteiten. Aangezien een website het online visitekaartje van jouw bedrijf is, is dit een van de belangrijkste plaatsen om de klant te overtuigen.

Meer info

Conversieoptimalisatie

Conversion rate optimisation (CRO) is het verhogen van het percentage aan gebruikers dat een gewenste actie op een website uitvoert. Zo’n gewenste actie kan het aankopen van een product zijn, het invullen van een formulier, het klikken op een bepaalde link, etc.

Meer info

Checklist e-commerce

Bubblewrap knijpen geeft je voldoening, maar weet je wat nog nét iets meer voldoening geeft? Vakjes afvinken! (Deze challenge willen we best aangaan.) Een webshop starten, daar komt veel bij kijken. Daarom maakten wij deze ultieme webshop checklist voor jou!

Meer info

UX/UI Design

Al onze websites worden ontworpen en gebouwd met de meest optimale user experience (UX) in het achterhoofd. Wanneer we de user interface (UI) van jouw website ontwerpen hanteren we steeds structuren en elementen die op basis van best practices optimaal presteren.

Meer info

Digitong
Development
stappenplan

Analyse

Goed begonnen is half gewonnen. Daarom willen we precies weten wat je van jouw nieuwe website of webshop verwacht. We luisteren naar jouw verhaal en zoeken samen met je naar de juiste antwoorden.

Denken

Eerst denken, dan doen. We dompelen ons volledig onder in de wereld van jouw bedrijf, onderzoeken de huidige trends en vinden relevante inspiratie.

Creëren

Onze ideeën beginnen vorm aan te nemen in de look & feel van jouw website. We vertellen jouw visueel verhaal via lay-out, typografie, kleur en fotografie. Is jouw merk of bedrijf nog op zoek naar een visueel verhaal? Wij kunnen jou ook helpen met de branding.

Bouwen

Zodra iedereen tevreden is, begint het echte werk. Tijdens de ontwikkeling maken we het ontwerp niet enkel functioneel, maar ook interactief en boeiend voor de gebruikers.

Lanceren

Houston, we have take-off! Eenmaal alle testen zijn uitgevoerd en alles voor 100% werkt, lanceren we jouw website.

Opvolging

De lancering van jouw website is geen einde, maar een begin. We volgen de bezoekers op en sturen bij waar nodig. In de eerste weken na lancering werken wij nog eventuele schoonheidsfoutjes gratis weg.

Cedric
Managing Partner & Head of Development

“Een website of webshop moet gemakkelijk en goed gevonden worden én de aandacht van de eindgebruiker trekken.”

Klaar voor een visueel aantrekkelijke website, die gebruiksvriendelijk én goed vindbaar is?

We bijten niet

Laat een berichtje achter. Onze experts bekijken vrijblijvend de mogelijkheden voor jouw business.