fbpx

Webdesign.

 

Let’s Talk Digital.

Webdesign en -Development  

Een goed vindbare (werkende) website met een verleidelijk grafisch ontwerp dat makkelijk navigeerbaar is. Daar zorgen onze webdesigners en -developers voor. Zij realiseren een website die volledig in lijn ligt met jouw brand identity.

Een website die technisch perfect in orde is

Een website moet niet alleen mooi zijn, maar eerst en vooral functioneel. Snelheid is zowel voor websitebezoekers als voor zoekmachines cruciaal. Een user-friendly navigatiestructuur zorgt ervoor dat bezoekers snel een antwoord vinden op al hun vragen. Daarnaast voeren onze webdevelopers structurele verbeteringen aan jouw website door. Zo versnellen ze de load speed van je website en zorgen ze voor een responsive design zodat de website op allerlei schermen en devices werkt.
Lees meer.

 

 

E-commerce

Onze webdevelopers gaan nog een stapje verder. Ze bouwen webshops op maat die veilig werken met de laatste nieuwe technologieën. 
Lees meer.

Onze aanpak

 

 

Stap 1

Analyse

Goed begonnen is half gewonnen. Daarom willen we precies weten wat je van jouw nieuwe website verwacht. We luisteren naar jouw verhaal en zoeken samen met je naar de juiste antwoorden.

  Stap 2

  Denken

  Eerst denken, dan doen. We dompelen ons volledig onder in de wereld van jouw bedrijf, onderzoeken de huidige trends en vinden relevante inspiratie.

   Stap 3

   Creëren

   Onze ideeën beginnen vorm aan te nemen in de look & feel van jouw website. We vertellen jouw visueel verhaal via lay-out, typografie, kleur en fotografie.

    Stap 4

    Bouwen

    Zodra iedereen tevreden is, begint het echte werk. Tijdens de ontwikkeling maken we het ontwerp niet enkel functioneel, maar ook interactief en boeiend voor de gebruikers.

     Stap 5

     Lanceren

     Houston, we have take-off! Eenmaal alle testen zijn uitgevoerd en alles voor 100% werkt, lanceren we jouw website.

      Stap 6

      Opvolging

        

        

       We bijten niet 😉

        

       Laat een berichtje achter. Onze experts bekijken vrijblijvend de mogelijkheden voor jouw business.