Development

De bezoekers van je website betoveren?

Daar zorgen we voor

Ons doel? Visueel aantrekkelijke websites maken die gebruiksvriendelijk zijn goed vindbaar zijn. We maken een website die volledig in lijn ligt met jouw brand identity en jouw doelstellingen. E-commerce, Leadgen of een combinatie, ons development team zorgt dat alles perfect met elkaar samenwerkt.

Development code op een laptop

Onderhoud website

Het lijkt misschien een verkooppraatje maar dat is het zeker niet. Neem even de tijd en het belang van een onderhoudscontract op maat zal snel duidelijk worden.

Meer info

Webshop op maat

Met WooCommerce kan je op een eenvoudige manier al jouw producten verkopen op je website. Met tal van features binnen WooCommerce kunnen wij de webshop volledig op jouw noden afstemmen.

Meer info

Website op maat

Een goede eerste indruk maken, is belangrijk om klanten te overtuigen van jouw capaciteiten. Aangezien een website het online visitekaartje van jouw bedrijf is, is dit een van de belangrijkste plaatsen om de klant te overtuigen.

Meer info

Conversieoptimalisatie

Conversion rate optimisation (CRO) is het verhogen van het percentage aan gebruikers dat een gewenste actie op een website uitvoert. Zo’n gewenste actie kan het aankopen van een product zijn, het invullen van een formulier, het klikken op een bepaalde link, etc.

Meer info

Checklist e-commerce

Bubblewrap knijpen geeft je voldoening, maar weet je wat nog nét iets meer voldoening geeft? Vakjes afvinken! (Deze challenge willen we best aangaan.) Een webshop starten, daar komt veel bij kijken. Daarom maakten ons development team deze ultieme webshop checklist voor jou!

Meer info

UX/UI Design

Al onze websites worden ontworpen en gebouwd met de meest optimale user experience (UX) in het achterhoofd. Wanneer we de user interface (UI) van jouw website ontwerpen hanteren we steeds structuren en elementen die op basis van best practices optimaal presteren.

Meer info

Digitong
growth approach

Door onze jarenlange ervaring hebben we een uniek traject ontwikkeld waarmee we efficiënt de beste versie van een website opleveren, én laten groeien. Door de grootste voordelen uit Agile, (Scrum en Kanban) en Lean methodieken te combineren en om te vormen naar een geoptimaliseerd growth-driven traject, durven we gerust zeggen dat wij dé partner zijn voor jouw online groei.

1. Strategie

We weten graag met wie we rond de tafel zitten. Samen brengen we niet alleen je wensen en doelstellingen in kaart, maar ook je doelgroep, je key-problems, je "needs and fears". We lassen gerichte workshops in, om samen tot de kern te komen, en een transparante planning op te stellen.

2. Launch pad

We bouwen snel en efficiënt een website waarvan de primaire doelstelling is om beter te zijn dan je huidige oplossing. De Launch Pad is dus nog geen finaal product, maar de fundering waarvan we later data verzamelen en optimaliseren. Op die manier verkorten we doorlooptijden, zorgen we voor een snellere ROI, én een snellere groei.

3. Groei

Analyseren, implementeren, evalueren, én herhalen. In deze fase hanteren we terugkerende sprints waarbij we eerst de plannen en ideeën prioriteren. Vervolgens bouwen en testen we de besproken zaken. Last but not least gaan we meten, en verzamelen we de insights om vervolgens dit proces te herhalen, en dus groei te bestendigen.

Cedric
Managing Partner & Head of Development

“Een website of webshop moet gemakkelijk en goed gevonden worden én de aandacht van de eindgebruiker trekken.”

Klaar voor een visueel aantrekkelijke website, die gebruiksvriendelijk én goed vindbaar is?

Referenties

ICI Paris XL

ICI Paris XL

Net zoals je skincare routine, verdienen je ads en hun account structuren de beste verzorging. ICI Paris XL is een gekende speler in de markt van cosmetische producten. Om die reden schakelde ICI Paris onze hulp in.

Viata

Viata

Viata is een belgische online apotheek die het bestellen van geneesmiddelen vereenvoudigd. Het is als webshop belangrijk om zoveel mogelijk consumenten op je website te krijgen, en dat is onze taak als online marketing experts.

We bijten niet

Laat een berichtje achter. Onze experts bekijken vrijblijvend de mogelijkheden voor jouw business.