Strategie

Think. Create. Act.

Digitale Marketing.
Meer dan een fancy website
of Facebook page!

 

 

Een digitale marketingstrategie vertaalt de langetermijndoelstellingen uit jouw strategisch plan naar een concrete digitale aanpak die jouw onderneming doet groeien: Doelgerichte campagnes afgestemd op de voor jouw relevante doelgroepen die tot meetbare resultaten leiden. Een goede digitale omnichannelstrategie zorgt ervoor dat je bedrijf strategisch zal groeien door middel van gestructureerde online communicatie.

Audits

We nemen mee wat goed is en werken samen aan wat beter moet nadat onze digital marketing experten jouw situatie in kaart hebben gebracht. Onze marketeers tillen jouw digitale marketing naar een hoger niveau door de juiste kanalen, processen en ontwikkelingen in te zetten die nuttig kunnen zijn om jouw challenge op te lossen. Jouw digitale marketing een stevige uplift geven is het gezamenlijke doel.

Meer info

Analytics & Reporting

Klanten moeten steeds onderbouwde beslissingen kunnen nemen. Het is onze taak om slim met dat om te springen om jouw op de correcte manier te helpen.

Meer info

Contentstrategie

Je verhaal consistent brengen over alle kanalen is fundamenteel. Met een goede contentstrategie zorgen we ervoor dat de communicatiekanalen elkaar onderling versterken in het verspreigen van jouw boodschap. Samen zetten we deze lijnen uit en bepalen we de juiste doelstellingen, de doelgroep, welke content we precies willen creëren en op welke kanalen we dit vervolgens verspreiden. Let’s go!

Meer info

Marketingstrategie

Waarin bevindt zich het verschil tussen een succesvolle en een mislukte marketingcampagne? Juist, de marketingstrategie erachter. Digitong staat klaar om strategisch advies te geven bij elke marketinguitdaging binnen jouw organisatie. Volledig stand alone of in samenwerking met jullie marketing team kiezen we de beste oplossingen voor het beschikbare budget.

Meer info

Opleidingen

Digitong is gespecialiseerd in alles wat Digitale Marketing betreft, daarom zijn wij de ideale partner om je op weg te helpen in het digitale landschap. Ontdek onze beschikbare trainingen en workshops.

Meer info

Online Privacy

Online Privacy, het hete hangijzer waar al zeer veel over gezegd en geschreven is. Desondanks blijft dit tot op de dag van vandaag voor heel wat bedrijven een heus obstakel.

Meer info

Möbius
Head of marketing

 “Digitong heeft stuk voor stuk experts in huis om je (digitale) marketing & strategie naar een hoger niveau te tillen.”

Van SEO en SEA tot Display Advertising, van Shopping Campagnes tot Social Media Advertising en Video Advertising.

Wij stellen de beste mix samen die past bij jouw onderneming en die leidt tot resultaat. Digitale marketing is een proces van lange adem. Onze experten analyseren al de digitale inspanningen en sturen continu bij.

Samen kijken we naar wat voor jou de beste manier is om jouw bedrijfsdoelstellingen te behalen door te vertrekken vanuit jouw huidige situatie, concrete doelstellingen, goed afgelijnde doelgroepen, customer journeys, etc. Op die manier komen we tot de meest efficiënte budverdeling én een optimale marketingmix die doet converteren. Check!

We bijten niet

Laat een berichtje achter. Onze experts bekijken vrijblijvend de mogelijkheden voor jouw business.