fbpx

Branding

 

Vertrekpunt van iedere positionering

Branding?

Met ons team hebben we alle expertise in huis om een sterk merk en een positieve merkbeleving te bouwen.

Van profiel tot positionering en van concept tot branded content: wij zorgen dat het er staat.

Waarom een onderhoudscontract bij Digitong?

Merken bouwen waar mensen blij van worden, daar gaan we voor bij Digitong. We willen onze klanten laten zien dat het beter én doordachter kan. Voor vandaag, maar ook voor morgen. En we geloven sterk in een hechte samenwerking met onze klanten omdat we zo aan de basis samen waarden kunnen toevoegen aan een merk. Hoe zorg je ervoor dat jouw merk opvalt in een wereld vol merken? Dat jouw boodschap aankomt bij een doelgroep? Hoe zorg je voor meer beleving? Of hoe bouw je aan een sterk werkgeversmerk? Voor ons moet een merk onderscheidend, relevant en herkenbaar zijn, maar ook blijven. Bij Digitong willen we dit doen door een totaalbeleving te bieden die net even anders is. Sprankelend, positief, uitbundig, stijlvol en vooral: herkenbaar.

 

Diensten

Brandstrategie

Samen bouwen we nieuwe merken en maken we bestaande merken sterker. We gaan in gesprek met de klant, doen waardevolle inzichten op en brengen de markt in kaart. Zo realiseren we een heldere strategie. Eentje die klopt én die toekomstbestendig is, maar die ook een duidelijk toetsingskader geeft voor de merkidentiteit.

Brandidentiteit

Een goede merkidentiteit beschrijft wie je bent, wat je drijft en wat je betekent voor anderen. We vertalen dit naar heldere, positieve en uitgesproken designs voor de complete huisstijl en communicatiemiddelen van je merk. Een herkenbare identiteit dus, waarmee mensen zich kunnen verbinden.

Brandimplementatie

Een herkenbaar merk en heldere totaalbeleving neerzetten, vraagt om een consistente toon & vormgeving over al je communicatiemiddelen. We leggen het merkverhaal en afspraken rond kleur, stijl, tone of voice en lay-out vast in een huisstijlhandboek. Die richtlijnen helpen om
de praktische doorvertaling te maken van de merkstrategie naar design en visuele uitingen.

Brandcontent

Online opvallen en herkenbaar zijn als merk. Daar heb je goede content én een slimme strategie voor nodig. Door op elk kanaal dezelfde beleving te creëren, vertel je één consistent verhaal en verbeter je de merkbeleving.
Vanuit het samen opgebouwen merkconcept denkt Digitong graag mee over een doordachte social mediastrategie en maken we sprekende content voor al jouw kanalen.

Onze aanpak

Stap 1

Let’s Talk

We willen graag weten met wie we rond tafel zitten en daarom gaan we graag in gesprek om elkaar te leren kennen. We analyseren samen de initiële vraag. Wat zijn jullie ambities? Voor welke uitdagingen staan jullie? En wat kan Digitong daarin betekenen?

Stap 2

Strategie

Een sterk merk bouw je op een stevig fundament. We verzamelen inzichten via gesprekken & workshops. Aan de hand van analyses en strategische inzichten die daaruit voortkomen, bepalen we de richting van jullie merk.

Stap 3

Creatie

Samen met jullie vertalen we de strategie door naar een degelijk concept. We creëren een coherent geheel door straffe en aansprekende designs met een krachtig verhaal. Uiteraard met een duidelijke boodschap.

Stap 4

Realisatie

We brengen jullie merk tot leven door middel van activatie en/ of diverse communicatiemiddelen. In deze fase realiseren we alle uitingen van het merk. Offline en online.

Stap 5

Evaluatie & doorontwikkeling

Jullie merk staat er. Dit is nog maar het begin. Tijd om samen te groeien, maar ook om zelf in beweging te blijven en relevant te zijn en blijven voor nu en morgen. Evaluatie en optimalisatie zijn een integraal onderdeel van ons plan van aanpak.

 

 

We bijten niet 😉

 

Laat een berichtje achter. Onze experts bekijken vrijblijvend de mogelijkheden voor jouw business.