Branding

Een merk
draait om
mensen

Precies de juiste
snaar raken, dat is
dé uitdaging.
Mensen zijn op zoek naar waar je voor staat. Branding of rebranding bij Digitong betekent merken maken waar mensen zich mee kunnen identificeren. Merken die er vandaag staan, maar ook future proof zijn. We willen ambitieuze bedrijven & projecten versterken, zowel vanbinnen als vanbuiten en samen groeien.

Sterke merken
hebben persoonlijkheid

Een sterk merk is duidelijk en zegt waar het op staat. Ze bekennen kleur, tonen karakter en vertellen verhalen. Ze zijn onderscheidend, persoonlijk en herkenbaar. Zo kunnen mensen een connectie met merken aangaan. Merkpersoonlijkheid gebruik je als een krachtig fundament voor je merk of bedrijf. Het is hét fundament waar je voor staat, het verhaal dat je vertelt, wat je uitstraalt, maar ook hoe je klanten aanspreekt. Van je merk een persoonlijkheid maken is fundamenteel.

Merken met persoonlijkheid
staan sterker

Sterke merken onderscheiden zich door duidelijke keuzes te maken en laten een duidelijke en juiste indruk achter. Wat het uitstraalt. hoe het spreekt, beweegt en voelt. Een sterk merk is herkenbaar doordat het zich consistent uit. Wij bouwen niet alleen jouw merk, maar leggen ook de regels vast. Kies voor een merk met karakter en ga een persoonlijke relatie met je klanten aan.

Digitong helpt met
  • Het bouwen van een sterk & duidelijk merkbeeld
  • Een heldere positionering
  • De definitie van je onderscheidende kenmerken
  • Een merkstrategie die er staat
  • Een degelijke merkidentiteit
  • De vertaling van je identiteit naar een huisstijlbijbel
  • Een duidelijke contentstrategie

Merken met persoonlijkheid staan sterker. Jouw merk ook een smoel geven?

Ontdek onze workshops

Wij geloven erin dat een bedrijf beter kan presteren als hun merk zich op een emotioneel betekenisvolle manier met mensen verbindt.

Digitong
branding
stappenplan

Let's Talk

We willen graag weten met wie we rond tafel zitten en daarom gaan we graag in gesprek om elkaar te leren kennen. We analyseren samen de initiële vraag. Wat zijn jullie ambities? Voor welke uitdagingen staan jullie? En wat kan Digitong voor jullie betekenen?

Strategie

Een sterk merk bouw je op een stevig fundament. We verzamelen inzichten via gesprekken & workshops. Aan de hand van analyses en strategische inzichten die daaruit voortkomen, bepalen we de richting van jullie merk.

Creatie

Samen met jullie vertalen we de strategie door naar een degelijk concept. We creëren een coherent geheel door straffe en aansprekende designs met een krachtig verhaal. Uiteraard met een duidelijke boodschap.

Realisatie

We brengen jullie merk tot leven door middel van activatie en/of diverse communicatiemiddelen. In deze fase realiseren we alle uitingen van het merk. Offline en online.

Evaluatie & doorontwikkeling

Jullie merk staat er. Dit is nog maar het begin. Tijd om samen te groeien, maar ook om zelf in beweging te blijven en relevant te zijn en blijven voor nu en morgen. Evaluatie en optimalisatie zijn een integraal onderdeel van ons plan van aanpak.

Voor ons is positionering
van een merk de combinatie van gedrag, boodschap & look and feel.

Ontdek onze workshops

Samen bouwen aan een merk met persoonlijkheid?

Digitong werkt samen met jou om tot de kern van je merk te komen. We pakken jouw merkidentiteit, vertellen je verhaal en visualiseren het. Op die manier zetten we je merk mét zijn persoonlijkheid in de markt.

Frederik
Strategic Brand Designer

“Voor ons is positionering van een merk de combinatie van gedrag, boodschap & look-and-feel.”