Branding

Workshops

Voor een helder merkbeeld

Geen duidelijk merkbeeld binnen je organisatie? Geen duidelijkheid waar je voor staat als merk of wat je uit wil dragen?
Hoe kan je je missie kracht bijzetten of straffer beschreven worden? Wil je dat je medewerkers hetzelfde merkbeeld uitdragen?

Merken die helder weten & communiceren waarin ze uniek en onderscheidend zijn, zijn sterker en succesvoller. Laat zien wie je bent en waar je voor staat. Onze brand workshops scheppen duidelijkheid. Met onze brand workshops bouwen we het fundament onder je merk, marketing & communicatie.

Waarom een brand workshop?

Tijd ontbreekt vaak om na te denken en stil te staan over wat je als bedrijf of merk drijft. Terwijl je merk het meeste waardevolle asset is van je bedrijf. Investeer daarom in een sterk merk. Met onze brand workshops zet je een helder merkbeeld neer zodat een herkenbaar en consistent beeld wordt uitgedragen. Door samen over je merk na te denken, ontstaat er eigenaarschap en bouw je aan een betekenisvol merk. Onze brand workshops zijn de basis voor de positionering van een merk en het fundament voor je marketing- en communicatie strategie. Door samen met de identiteit van het merk bezig te zijn ontstaat er verbinding en draagvlak. Alle belanghebbenden hebben immers meegewerkt aan het vastleggen van het DNA van het merk.

Fundament onder je merk

Onze brand workshops zijn het vertrekpunt van iedere positionering. Tijdens onze brand workshops leggen we het fundament voor een succesvolle marketing- en communicatiestrategie. Door onder meer het doel en het waarom van je merk helder te krijgen. Onze brand workshops zijn altijd maatwerk en afhankelijk van waar je als merk staat. Merken die hun waarom helder kunnen formuleren hebben trouwere klanten en zijn aantrekkelijker voor werknemers.

Het doel van onze brand workshops

Het doel van onze brand workshops is om te ontdekken waar je als bedrijf voor staat. Waarom doe je doet je wat je doet. Wat is de missie en visie van je merk, wat zijn de waarden en overtuigingen van je merk en wat is je merkpersoonlijkheid. Wat is de uitstraling, de tone of voice van je merk en wat ervaren klanten als ze ermee in aanraking komen? Onze brand workshops gaan je helpen om een eenduidig merkbeeld neer te zetten en te bepalen wie het eigenaarschap heeft voor het merk. De richting die je opgaat met je merk moet door iedereen gedragen worden. Een merk en het bouwen daarvan is een gezamenlijke verantwoordelijkheid.

Wat zijn de voordelen?

Met onze brand workshops maak je waardevolle tijd voor je merk door even afstand te nemen. Vanuit de helikopter naar je merk kijken. Onze brand workshops zetten je aan het denken, inspireren en werken verbindend. Het geeft richting en zorgt voor een helder merkbeeld. Voor een toekomstbestendig merk. Door samen na te denken en te brainstormen over je merk ontstaat er verbinding, creëer je draagvlak en ontstaat er eigenaarschap.

Wat levert het op?

  • Het ontwikkelen van een sterk en duidelijk merkbeeld
  • Een unieke en duidelijke positionering
  • De definitie van je onderscheidende kenmerken
  • Een merkstrategie die er staat
  • Een degelijke merkidentiteit
  • Focus en richting van je merk
  • De vertaling naar je identiteit naar huisstijl, tone of voice en alle kanalen
  • De duidelijke en heldere contentstrategie

Digitong
Brand workshops

Brand

Intake

We gaan graag in gesprek om elkaar te leren kennen. Wat zijn jullie ambities? Voor welke uitdagingen staan jullie? Zo kunnen we in de workshops gerichter werken.

Brand

Key

We onderzoeken en bouwen samen de basis de correcte merkpositionering, het juiste
verhaal en de juiste boodschappen naar de juiste doelgroep.

Brand

Design

We onderzoeken en bouwen samen de basis voor het brandconcept dat als basis zal worden gebruikt om het brand vorm te geven.

Brand

Story

In de contentstrategie workshop onderzoeken en bouwen we samen een verhaal dat klopt op élk vlak, de rode draad in je communicatie.

Frederik

Strategic brand designer 

“Merken die helder weten & communiceren waarin ze uniek en onderscheidend zijn, zijn sterker en succesvoller. Laat zien wie je bent en waar je voor staat.”

Merk met persoonlijkheid?

Geen duidelijk merkbeeld binnen je organisatie? Geen duidelijkheid waar je voor staat als merk of wat je uit wil dragen? Hoe kan je je missie kracht bijzetten of straffer beschreven worden? Wil je dat je medewerkers hetzelfde merkbeeld uitdragen?

Merken die helder weten & communiceren waarin ze uniek en onderscheidend zijn, zijn sterker en succesvoller. Samen je merk persoonlijkheid geven?

We bijten niet

Laat een berichtje achter. Onze experts bekijken vrijblijvend de mogelijkheden voor jouw business.