Branding

Branding, maar nu voor echt.

Vormgeving van concrete realisaties voor je merk.

Wanneer jouw brand er staat, is het belangrijk dat deze ook juist wordt ingezet. In de digital design-fase bouwen we de brug tussen jouw merk en de doelgroep door de effectieve creatie van jouw communicatie, zowel online als offline. Denk hierbij aan je website, je advertenties en social media kanalen. Maar denk gerust verder, want zo is er ook je e-mail handtekening, je signalisatie, drukwerken, etc.

Naast het waarborgen van je brand, kijken we bij het digital design naar concrete doelstellingen, en hoe we deze dankzij de juiste communicatie en visualisatie kunnen behalen. Een geslaagde realisatie –of het nu gaat om een website, een social media advertentie, of zelfs iets als een relatiegeschenk– is voor ons:

Het juist inzetten van je brand

Zijn alle assets in lijn met de brand guideline? Wordt de boodschap correct overgebracht? Bereiken we de juiste doelgroep? is visueel alles in orde?

De meest geschikte communicatiekanalen benutten op basis van de doelstellingen

Gaan we content posten op Facebook, Instagram, linkedIn,… Kiezen we voor alle kanalen, of zijn er kanalen die jouw doelgroep beter bereiken? We kiezen de geschikte kanalen om een zo optimaal mogelijke ROI te bekomen.

De juiste boodschap en tone-of-voice

Tijdens het branding traject is de tone-of-voice bepaald om jouw doelgroep zo gericht mogelijk te benaderen. We zorgen er steeds voor dat de juiste toon gerespecteerd wordt voor een maximale return.

Gebruiksvriendelijk

Als je website niet gebruiksvriendelijk is dan haken potentiële klanten af, hoe goed je product of service ook is. Dit houden we steeds in het achterhoofd. Niet alleen bij websites, maar bij álle creaties.

Memorabel

Laat ons eerlijk zijn. Wanneer jouw communicatie niet memorabel genoeg is, dan gaat je merk verloren in een zee van duizenden anderemerken. Laat ons dus samen impact creëren.

Digitong helpt met

  • De inrichting van jouw communicatiekanalen
  • De vormgeving en creatie van jouw content
  • Interactieve content
  • Het behalen van doelstellingen dankzij een juiste communicatie en visualisatie
  • Het realiseren van de best mogelijke gebruikservaring (UX) voor je gebruikers.
Davy
Lead Digital Designer

“Digital design is de brug tussen een merk en zijn doelgroep”

Een merk heeft een gezicht én een stem.

Sterke merken onderscheiden zich door het verhaal dat het merk vertelt. Brand design is geen nieuw hip jasje.

We geven de essentie van je merk vorm. En dat gaat niet over producten of diensten, maar over hart en ziel van je bedrijf. Het gaat over merkidentiteit: wie jullie zijn en wat jullie voor elkaar, klanten en de wereld willen betekenen.

We bijten niet

Laat een berichtje achter. Onze experts bekijken vrijblijvend de mogelijkheden voor jouw business.