Marketing

Vacature marketing

De juiste persoon voor jouw bedrijf

Ben je op zoek naar de geknipte werknemer voor jouw openstaande vacature? Het is tegenwoordig zeker niet eenvoudig om talent aan te trekken. Daarom bieden wij een gerichte oplossing: vacature marketing. Door de juiste employer branding te combineren met de juiste kanalen en een efficiënte targeting kunnen wij de meest geschikte profielen bereiken en aanzetten tot solliciteren.

Gerichte targeting via de juiste kanalen

We selecteren de kanalen die werken voor jouw doelgroep. Door middel van specifieke en gerichte targeting op basis van het profiel dat jij zoekt bereiken we de juiste mensen. Dan zetten we hen aan om te solliciteren bij jou door middel van advertenties die hen aanspreken.

Search engine advertising

Als Google Premier Partner hebben we toegang tot alle nieuwste en beste features die Google te bieden heeft. Deze zetten we dan in over Google’s volledige netwerk. Aan de hand van search, display en video advertising raken we bij de juiste sollicitanten al de juiste snaren. Lees meer over SEA.

Video advertising

Video is King! Daarom zetten we dit maar al te graag in voor het vinden van jouw nieuwe werknemer(s). Zelf geen video’s bij de hand? No problem! Onze eigen video experts maken samen met jou een video die sollicitanten zal overtuigen per direct hun cv op te sturen. Lees meer over video creatie.

Social media advertising

Social Media verliezen we niet uit het oog. Dit is hét kanaal om gezien te worden als een aantrekkelijke werkgever. In onze mix van platformen dienen social media als branding tools om de naamsbekendheid te versterken en meer awareness te creëren. Afhankelijk van het profiel dat jij zoekt, kunnen we Meta (Facebook en Instagram), LinkedIn, Pinterest of TikTok inzetten. Lees meer over social media advertising.

Employer branding

We gaan jouw onderneming in de spotlight zetten als een aantrekkelijke plaats om te werken. Jouw unieke kwaliteiten als werkgever leggen we bloot aan alle potentiële werknemers. Met als gevolg: een rijkelijke stroom van sollicitanten. Wil je meer weten over branding en de impact hiervan op je business? Ga dan zeker naar deze pagina!

Maxime
Marketing Specialist

“Aan het einde van de dag investeer je in mensen. Deze mensen maken je merk.”

Wil jij meer geschikte kandidaten bereiken voor jouw vacatures?

Laten we dan samen zorgen dat je employer branding helemaal op punt staat. En dat je de juiste profielen bereikt.

We bijten niet

Laat een berichtje achter. Onze experts bekijken vrijblijvend de mogelijkheden voor jouw business.