fbpx

Vacature Marketing.

 

War for talent

Vacature marketing

De geknipte werknemer vinden voor een openstaande vacature is niet eenvoudig. Wij bieden jou een gerichte oplossing: vacature marketing. Door middel van een efficiënte marketing-mix en de juiste employer branding tonen we jouw vacature aan de meest geschikte profielen.
We mixen onderstaande kanalen en bereiken hiermee jouw doelen om geschikte sollicitanten aan te werven. Is het hoog tijd om die lege stoelen te vullen met nieuwe rekruten?

SEA

Waar blinken wij in uit? Performance marketing! Als Google Premier Partner hebben we toegang tot alle nieuwste en beste technologieën die Google te bieden heeft. Deze zetten we dan in over Google’s volledige netwerk. Aan de hand van search, display en video advertising raken we bij de juiste sollicitanten al de juiste snaren. Lees meer.

Social Media Advertising

Social Media verliezen we niet uit het oog. Dit is hét kanaal om gezien te worden als een aantrekkelijke werkgever. In onze mix van platformen dienen de social media als branding tools om de branding te versterken. Lees meer.

Video Advertising

Video is King! Daarom zetten we dit maar al te graag in voor het vinden van jouw nieuwe werknemer. Zelf geen video’s bij de hand? No problem! Onze eigen video experts maken samen met jou een video die sollicitanten zal overtuigen per direct hun cv op te sturen. Lees meer.

Employer Branding

We gaan jouw onderneming in de spotlight zetten als een aantrekkelijke plaats om te werken. Jouw unieke kwaliteiten als werkgever leggen we bloot aan alle potentiële werknemers. Met als gevolg: een rijkelijke stroom van sollicitanten.

 

 

We bijten niet 😉

 

Laat een berichtje achter. Onze experts bekijken vrijblijvend de mogelijkheden voor jouw business.