fbpx

Onderhoud site/shop.

 

Zonder zorgen naar de top!

Een onderhoudscontract, is dat echt nodig?

Het lijkt misschien een verkooppraatje maar dat is het zeker niet.
Neem even de tijd en het belang van een onderhoudscontract op maat zal snel duidelijk worden.

Waarom een onderhoudscontract bij Digitong?

Wat is een onderhoudscontract oftewel SLA?

Wel eens gehoord van een SLA? Ja, dat is gezond of kan pijn doen. Maar we hebben het hier over Service Level Agreement, dat klinkt minder smakelijk maar laat zeker geen blauwe plekken achter!
Een SLA is een overeenkomst tussen de klant en wij dus, Digitong.

 

Simpelweg, we zorgen ervoor dat jouw dierbare website of webshop spik & span blijft. Dit door het CMS-platform, WordPress samen met de geïnstalleerde plug-ins, zoals Woocommerce up-to-date te houden. Worden er optimalisaties aan de database gebracht, gebroken links (404) hersteld, backups gemaakt, wordt de snelheid geoptimaliseerd, …

Waarom moet ik mijn website updaten?

Voor de veiligheid

De geruchten dat WP niet veilig zou zijn kloppen niet.
Elk niet onderhouden CMS website of -shop is vatbaar voor hackers. Dit is natuurlijk niet anders voor WordPress. Jammer genoeg, omdat WordPress nu eenmaal het populairste en meest gebruikte CMS-systeem ter wereld is, is ze ook een populair doelwit voor hackers. Maar wees niet bezorgd, met de nieuwste versie van WordPress of Woocommerce ben je zeker van een optimale bescherming!

Een up-to-date WordPress site = een veilige site!

Voor de snelheid en vindbaarheid!

Een traag werkende website is een afknapper voor bezoekers en zoekmachines (Google, Bing, …). Verouderde thema’s of plugins kunnen je website enorm doen vertragen en zorgen er ook voor dat je minder goed scoort in de zoekresultaten!

Een wordpress site met de nieuwste releases zal efficiënter en sneller werken dan de vorige versie.

Voutjes en ferbeteringen

Bij elke nieuwe release van het CMS-systeem of plugin’s kunnen er een aantal bugfixes doorgevoerd zijn of zijn er nieuwe functionaliteiten bijgekomen. Indien er technische foutjes opduiken na een update van jouw CMS of plugin worden deze meteen behandeld. Zijn er nieuwe functionaliteiten gelanceerd, dan kan jij daar meteen van profiteren!

Door het regelmatig bijwerken van content verbeter je niet alleen je gebruikservaring en -interface (UX/UI) maar ook je score in zoekresultaten.

Onderhoudscontract bij Digitong!

Dus…

Beter voorkomen dan genezen

We merken dat klanten vaak deze noodzaak onderschatten. Met te lang wachten om je site te onderhouden loop je het risico dat er zich problemen voordoen die niet op korte termijn op te lossen zijn. Je website kan minder snel worden, niet meer naar behoren functioneren, onveilig en dus vatbaar voor hackers worden!

Wist je dat?

Een regelmatig onderhouden site beter scoort in Google!

Wist je dat?

83% van alle gehackte WordPress sites waren niet up-to-date!

Wist je dat?

Met een onderhoudscontract koop je een stukje zekerheid en duurzaamheid.

Wist je dat?

Met een onderhoudscontract zijn je onderhoudskosten meteen duidelijk

Digitong helpt je graag deze zorgen weg te nemen.

Omdat het onderhoud van een website veel tijd in beslag neemt, verder gaat dan enkel de site en plugin’s up-to-date te houden en bovendien vaak technische kennis met zich meebrengt. ( Zoals o.a. HTML, webservers, DNS server, browser en server caching, beveiliging tegen hackers, database onderhoud, … ) Nemen we dit technisch onderhoud graag uit handen, en dit tegen een vast bedrag per jaar.

 

Samen bespreken we welk onderhoudscontract het beste bij je past en kan op geregelde basis bijgestuurd worden. We volgen jouw website nauwlettend op en voeren updates en technische aanpassingen uit waar nodig zodat jij steeds op beide oren kan slapen.

Daarom zou een ‘ontzorgingscontract’ misschien wel een betere naam zijn voor ons onderhoudscontract.

Wil je graag meer weten hoe we je hiermee kunnen helpen?

Aarzel niet om ons te contacteren!
We bijten niet😜

Onze experts bekijken vrijblijvend de mogelijkheden voor jouw business.