Referenties

Success stories

Ontdek hier een aantal succesverhalen die we voor onze klanten hebben mogen realiseren. Also approved by Georgie

ICI Paris XL

ICI Paris XL

Net zoals je skincare routine, verdienen je ads en hun account structuren de beste verzorging. ICI Paris XL is een gekende speler in de markt van cosmetische producten. Om die reden schakelde ICI Paris onze hulp in.

Viata

Viata

Viata is een belgische online apotheek die het bestellen van geneesmiddelen vereenvoudigd. Het is als webshop belangrijk om zoveel mogelijk consumenten op je website te krijgen, en dat is onze taak als online marketing experts.

Kompass Klub

Kompass Klub

Ooit gestart als pop-up project maar door het overgrote succes snel doorgegroeid naar een oud pakhuis aan het industrieterrein in Gent. Kompass Klub is een pure Raveclub met als slogan: It’s a place where egos are left in the cloakroom and music brings people closer together.

Vestio

Vestio

Vestio is actief in de realisatie van residentiële vastgoedprojecten op toplocaties in het binnenland en aan de Belgische kust. Natuurlijk moeten deze projecten ook door de juiste mensen gezien worden, en dat is waar wij binnenkomen.

MisterOil

MisterOil

MisterOil is de grootste online verkoper van motorolie in België. Zij bieden een uitgebreid gamma met een waaier aan verschillende merken en producten. Door hun succes in België zijn ze ook verder kunnen uitbreiden naar Frankrijk en Nederland, en bekijken we verdere expansie mogelijkheden samen met Google.

Bullswap

Bullswap

Bullswap is het online verhuur & lease platform voor bouwmachines. Hun website geeft gemakkelijk toegang tot meer dan 50000 machines van hoge kwaliteit, aangeboden door een netwerk van professionele verhuurbedrijven.

WECANDANCE

WECANDANCE

WECANDANCE is een elektronisch strandfestival in Zeebrugge, België. Dit festival staat erom bekend het tegenovergestelde te bieden van de asfaltjungle waarin we dagelijks leven, en wil zich onderscheiden van andere evenementen door de regels te buigen en te streven naar voortdurende groei.

Vespatoerist

Vespatoerist

Vespatoerist is een vespaverhuur dienst in Tongeren. Naast hun Vespa’s, bieden ze ook een ruim aanbod aan scenische routes aan in en rond Haspengouw. Alvorens ze bij ons kwamen aankloppen, had de verhuurdienst nog geen online advertenties.

Uitgeverij Averbode

Uitgeverij Averbode

Uitgeverij Averbode is een van de grootste uitgevers van ons land. Ze voorzien scholen van hun boeken, maar daarnaast hebben ze ook een breed aanbod aan leerstof, leesboeken en tijdschriften voor thuis. Dit voor zowel de Nederlandstalige markt als de Franstalige markt in België.

Rave Rebels

Rave Rebels

Rave Rebels is dé grootste indoor rave van België georganiseerd door Kompass Klub. Dit event is het epicenter van de Belgische rave scene, maar trekt feestvierders aan van over heel de wereld.

3D Trophy Factory

3D Trophy Factory

3D Trophy Factory is een Belgische onderneming, gespecialiseerd in 3D printing, en meer specifiek in het printen van trofeeën. Ze bevinden zich in een markt met aardig wat concurrenten, maar deze concurrenten kunnen niet dezelfde kwaliteit van product en design aanbieden.

Notarisklerken Basoche

Notarisklerken Basoche

Omdat hun vorige website hun meer werk bezorgde dan het eigenlijk zou moeten besparen waren ze dringend op zoek naar een oplossing. Betalingen liepen spaak, bezoekers of leden hadden problemen om zich in te schrijven of lid te maken. De UI/UX was hopeloos verouderd en omdat we in België met een taalgrens zitten moest de site ook ‘perfect’ tweetalig zijn.

Happy Customers

Enkele referenties waar het Digitong team succesvolle projecten voor heeft opgestart, en geoptimaliseerd. Van volledige digitale strategie en mediaplanning tot uitvoering van de verschillende performance advertising kanalen.

Onze Partners

Een rechtstreekse lijn met het Google, Meta en Microsoft-team. Check. En als partner van hen helpen we je graag verder met exclusieve insights en toegang tot bèta features. Ook zorgt ons netwerk ervoor dat we naast digitale marketing expertise ook volledig geïntegreerde campagnes kunnen opleveren, met één single point of contact, zonder extra kosten of commissies. Let’s play golf!

Certificaten

De nodige certificaten van Google, Google, Meta, Microsoft, TikTok en Hubspot. En certificaten behaald in event marketing, vacature advertising, Vlerick Business School, Voka Bryo StartUp en zoveel meer. You name it. We hebben het in huis. Dat samen met de skills van onze experten helpen jouw bedrijf om te groeien. Let’s grow together.

Start je eigen webshop
Checklist

Bubblewrap knijpen geeft je voldoening, maar weet je wat nog nét iets meer voldoening geeft? Vakjes afvinken! Omdat je als webshop starter al genoeg aan je hoofd hebt, hebben wij de ultieme webshop checklist gemaakt.

Onze aanpak

Om een gepaste strategie te vinden om jouw doelstellingen te bereiken, maken we graag eerst een analyse van de huidige situatie. Met deze informatie gaan onze experten aan de slag, blijven we systematisch optimaliseren en rapporteren we data. Die data analyseren we om de strategie voor de volgende periode te bepalen. We design your digital journey.

Zin om met ons team aan de slag te gaan?

    Cedric

    Teamlead performance

     

    “Digitong helpt bedrijven hun groei te realiseren, met oog op de return on investment.”