Referenties.

Klanten & cases.

Happy Customers

Hieronder enkele referenties waar het Digitong team reeds succesvolle projecten voor heeft opgestart, en geoptimaliseerd. Van volledige digitale strategie en mediaplanning tot uitvoering van de verschillende performance advertising kanalen.

Een vraag over één of meer van deze projecten? Aarzel niet om ons te contacteren >>

referenties-digitong

Certificaten

Digitong is door de grootste digitale spelers erkend als certified partner, hieronder een overzicht van onze belangrijkste certificaten.

TikTok pro badge

Partners

Digitong helpt je als Google & Facebook Partner graag verder met exclusieve insights, toegang tot bèta features en een rechtstreekse lijn met het support team.

Daarnaast werken we samen met verschillende grafisch ontwerpers, web designers, vertalers, legal team & meer. Zo kunnen we, naast onze digitale marketing expertise, volledig geïntegreerde campagnes opleveren, met één single point of contact, zonder extra kosten of commissies.

World Certification Day

Op deze speciale dag zijn wij extra fier op de geweldige prestaties die ons Digitong-team de afgelopen jaren behaald heeft.
Lees meer

Case: MisterOil & ROAS maximaliseren

MisterOil is een van de grootste online verkopers van motorolie in de Benelux en Frankrijk. Ze bieden een uitgebreid gamma met verschillende merken en producten.
Lees meer

Case: I-Fitness Digitale Marketing Pre- & Post-Corona

I-Fitness streeft ernaar haar leden, welk fitness niveau ze ook hebben, een geweldige fitness ervaring te geven en hun doel te helpen bereiken. Lees meer 

 

 

Ontdek wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Laat je gegevens achter en onze experts nemen snel contact met je op.