Branding

Video’s die een verhaal vertellen

Video is onmisbaar geworden om je merk op de kaart te zetten

Een authentieke video creatie op jouw socials, website of als advertentie kan een enorme impact hebben op de uitstraling én het succes van je merk. Video’s zijn namelijk zeer effectief voor het creëren van engagement, loyaliteit en duurzame klantenrelaties. Indien de video creatie je doelgroep bereikt én de juiste snaar weet te raken weliswaar. Geen zorgen, onze video-experts helpen je graag bij het creëren van overtuigende videocontent volgens de regels van de kunst.

Chart over details van Video Creatie

Digitong staat voor je klaar

Onze video creators brengen jouw verhaal echt tot leven met een professionele video. Maar jouw video is niet alleen. Ongeveer 70% van de online content bestaat uit video. Video is dus als het ware overal. Hoe kun je dan als merk je doelgroep overtuigen om even stil te staan bij jouw content?

Wij begeleiden je videoproductie van A tot Z. Alles begint met een strategie en een straf script. Zodra dit op punt staat, volgt een professionele shoot. De ruwe materialen (beeld, voice over, muziek) worden vervolgens gemonteerd. We boksen met plezier een geweldige video voor je in elkaar.

Digital Marketing & Video Creative filmt een gezichtsreiniging bij een vrouw.

Mogelijke formats:

  • Animatie
  • Bedrijfsfilm
  • Dronevideo
  • Social Media Video
  • Event Video
  • Testimonial
  • Product Video
  • En nog zoveel meer…
Billy
Video Creative

“De ‘play’-knop is de meest aantrekkelijke call-to-action knop op het web.”

In de spotlights

Heeft je bedrijfsimago of naamsbekendheid een boost nodig? Wil je een nieuw product lanceren of een van je merken sterker onder de aandacht van je doelgroepen brengen. 

Samen je merk in the picture zetten? Afhankelijk van jouw noden tekenen we een branding- en/of marketingstrategie op maat en met impact uit!

We bijten niet

Laat een berichtje achter. Onze experts bekijken vrijblijvend de mogelijkheden voor jouw business.