Strategie

Audits

Room for improvement?

Er is altijd ruimte voor verbetering. Daarom is het verstandig om geregeld diepgaande audits te laten uitvoeren van je digitale marketinginspanningen. Afhankelijk van jouw noden en doelstellingen stellen we een audit samen die leidt tot meer inzicht en hands-on adviezen. Van content tot advertising, van CRO tot SEO: onze experts weten waar ze moeten kijken om je snel vooruit te helpen. Zo haal je maximaal rendement uit je online inspanningen.

Audits resultaten gepresenteerd op een laptopscherm

Wij specialiseren ons in:

1. Google ads audit

Onze experten onderzoeken of jouw campagnes correct zijn opgezet, juist worden beheerd en of ze bijgevolg een maximale ROI opleveren. We gaan alles na: de campagnestructuur, budgetverdeling, targeting, biedingsstrategieën,… Zo zien we wat er beter kan en helpen we je op weg naar een maximaal rendement.

2. SEO audit

Heeft je website een logische opbouw? Hoe mobielvriendelijk is je website? Er zijn allerlei activiteiten die je kunt toepassen op je website of webshop om organisch hoger te scoren in zoekmachines. Zowel op technisch vlak als contentmatig. Onze SEO-experten onderzoeken jouw website grondig en zetten alles op punt.

3. Social advertising audit

Social media advertising is ideaal om jouw doelgroep snel én effectief te bereiken. Als je het goed aanpakt tenminste. Onze experten analyseren je social inspanningen grondig: van de setup van je kanalen tot je content en advertising. Zo worden alle opportuniteiten maximaal benut.

4. CRO audit

We achterhalen waarom bezoekers niet voldoende converteren op jouw website of -shop. Onze experten nemen alles grondig onder de loep: de user flow, laadsnelheid, navigatiestructuren, gebruiksvriendelijkheid, etc.

Cedric T.
Teamlead performance

“Met de juiste analyse van jouw huidige marketing kanalen, ben je al half gewonnen. All you have to do is take action.”

Scherpe analyse

Onze digitale experten analyseren jouw huidige situatie en maken een momentopname. 

Zo krijg je een gedetailleerd rapport met verbeterpunten en concrete acties op korte én lange termijn. We nemen mee wat goed is en werken samen aan wat er beter kan. Deze audits vormen de basis voor een uitgekiende strategie om jouw digitale marketing weer op de rails te krijgen én naar een next level te tillen.

We bijten niet

Laat een berichtje achter. Onze experts bekijken vrijblijvend de mogelijkheden voor jouw business.