Strategie

Opleidingen

Digitong is gespecialiseerd in alles wat Digitale Marketing betreft, daarom zijn wij de ideale partner om je op weg te helpen in het digitale landschap.

Hoe we werken

We houden steeds een privé-workshop volledig op maat, zodat al jouw vragen beantwoord worden en we zeker genoeg in de diepte kunnen gaan. Alle workshops worden gegeven door de domein experten. Vooraf bespreken we samen de topics, het aantal deelnemers, hun voorkennis en de verwachtingen. Op basis daarvan stelt Digitong een agenda op en plannen we de workshop in.

Afhankelijk van jouw beschikbaarheden en vraag beslaat de online marketing workshop 1 of meerdere dagdelen. De workshops gaan door in jouw bedrijf of op een zelfgekozen locatie.

Opleidingen momenteel beschikbaar:

Google Ads

Google Ads is een van de meest interessante kanalen voor online marketing, vanwege de specifieke intentie die mensen hebben als ze iets ingeven in de zoekbalk van Google of YouTube. Wil jij meer te weten komen over hoe jij succesvolle campagnes op Google Ads kan opzetten? Volg dan nu onze Google Ads opleiding en leer alle ins & outs van dit kanaal.

Opleiding aanvragen

Google Analytics 4

Google Analytics 4 is de nieuwe, privacy-safe versie van Universal Analytics. Er zijn heel wat nieuwe features & tools die data-analyse naar het volgende niveau tillen. Wil jij leren hoe je GA4 kan opzetten en gebruiken voor jouw business? Volg dan nu onze opleiding GA4.

Opleiding aanvragen

Meta Advertising

Meta advertising (fka Facebook advertising) is de ideale manier om de naamsbekendheid van jouw merk te verhogen en de engagement met jouw klanten naar het volgende niveau te tillen. Wil je alles leren over Meta advertising? Wij helpen je graag op weg.

Opleiding aanvragen

TikTok Advertising

TikTok heeft een enorme opmars gekend en is hier zeker om te blijven. Wil jij leren om succesvolle campagnes op te zetten op TikTok? Onze specialisten helpen je graag verder.

Opleiding aanvragen

SEO

Wil je sneller gevonden worden in de zoekresultaten van Google? Met onze SEO-training kunt je ontdekken hoe je jouw webpagina’s, inhoud en andere factoren kunt optimaliseren om hoger in Google te scoren. Wilt je meer weten? Volg dan nu onze SEO training en leer de tips & tricks van dit kanaal.

Opleiding aanvragen

Google Tag Manager

Meetbaarheid van online marketing campagnes is van essentieel belang om tot transparante data te komen en business beslissingen te nemen. Google Tag Manager biedt de mogelijkheid om conversietracking overheen verschillende kanalen in te stellen in één container. Wil jij jouw campagnes 100% meetbaar maken? Onze technical marketeers helpen je graag op weg.

Opleiding aanvragen

Mailchimp

Wil je graag e-mailmarketing opstarten voor jouw merk? Super! Dan sta je voor een belangrijke keuze: met welke e-mailmarketing service ga je aan de slag? Voor veel bedrijven is Mailchimp een geschikte kandidaat. Zowel in designs, technische mogelijkheden, kostenplaatje en gebruiksvriendelijkheid is deze service heel interessant. Onze interne specialisten maken van jouw ook graag een Mailchilmp specialist!

Opleiding aanvragen

Marketing automation

Wil jij graag bepaalde processen automatiseren binnen jouw bedrijf? Wil je al je data op één plek verzamelen zodat meerdere mensen binnen je business deze data kunnen zien en gebruiken? Dan is marketing automation voor jou de oplossing. We kijken samen welk platform aan jouw noden voldoet: welke afdelingen gaan de tool gebruiken, de gebruiksvriendelijk, het kostenplaatje en de mogelijke uitbreiding. Dan gaan we aan de slag om jou (en je collega’s?) helemaal wegwijs te maken in Hubspot, Mailchimp of een andere software.

Opleiding aanvragen

Branding

Ieder bedrijf krijgt ermee te maken, maar wat is branding en waarom is het belangrijk? Om de betekenis van branding beter te begrijpen en hoe belangrijk het kan zijn voor uw merk en je mensen, nemen we je graag mee door onze aanpak en stappenplan.

Opleiding aanvragen

Strategie

Slaagt je team, afdeling of bedrijf er niet in om zijn doelstellingen te bereiken? Ook al doet iedereen daarvoor zijn uiterste best? Dan ontbreekt het je wellicht aan een heldere strategie. Want alleen met een strategisch plan bundel je alle inspanningen voor een gezamenlijke doelstelling. Laat je onderdompelen in deze wereld en ontdek hoe wij tot helder strategisch plan komen.

Opleiding aanvragen

Webdesign en development

Steek je na lancering van jouw website of webshop liever zelf de handen uit de mouwen? Geen probleem! We begeleiden je graag. Onze WordPress-experten werken op basis van jouw project een gepersonaliseerde opleiding uit. Hierna kan je zelf aan de slag als deskundige webmaster.

Opleiding aanvragen

Cedric T.
Teamlead performance

“Met de juiste opleiding kom je al heel ver. Wij helpen je graag op weg.”

Onze opleidingen

To the point en geen saaie en urenlange presentaties.

We gaan samen aan de slag met concrete voorbeelden van jouw zaak en verrichten al heel wat werk, nog tijdens de workshop zelf. Zorg dus alvast dat je een computer ter beschikking hebt en toegang tot al je accounts. We duiken er meteen in!

We bijten niet

Laat een berichtje achter. Onze experts bekijken vrijblijvend de mogelijkheden voor jouw business.

Vermeld in je boodschap zeker in welke opleiding je geïnteresseerd bent.