Development

WooCommerce Webshop

Gebruiksvriendelijk en flexibel

Met WooCommerce kan je op een eenvoudige manier al jouw producten verkopen op je website. Met tal van features binnen WooCommerce kunnen wij de webshop volledig op jouw noden afstemmen.

een voorbeeld van een WooCommerce dashboard op een pc.

Wil jij jouw onderneming naar een nieuw niveau tillen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij Digitong maken we met behulp van WooCommerce een op maat gemaakte webshop voor jou. Als klant profiteer je dus van onze brede ervaring in verschillende sectoren. Onze focus ligt voornamelijk bij meetbare resultaten produceren voor onze klanten, met als resultaat een stijgende conversie en gebruiksvriendelijkheid. Wil je al meteen van start gaan? Download dan onze e-book en vul de checklist in!

Wat bieden wij aan?

Een op maat gemaakt design

Wij voorzien een design dat op maat gemaakt is voor jouw organisatie.

UX/UI Design

Doorheen het design process houden we rekening met de meest recente UX en UI trends en passen deze toe.

Hosting en onderhoud

Eenmaal we de website live hebben gezet, zorgen we voor een maandelijks onderhoud.

Wat is WooCommerce?

WooCommerce is een open-source eCommerce plugin voor WordPress. Met al zijn uitgebreide features maakt WooCommerce de perfecte basis voor jouw webshop en krijg je veilige betalingen, configureerbare verzendopties en meer erbij.

Waarom voor WooCommerce kiezen?

Een webshop die met Woocommerce is opgebouwd biedt tal van voordelen. Voor een succesvolle webshop te maken, moet je met heel wat factoren rekening houden. Eerst en vooral moet de bezoeker jouw webshop kunnen vinden, SEO Optimalisatie speelt hier dus een grote rol! Met behulp van WooCommerce leggen wij de focus op gebruiksvriendelijkheid, SEO en ROI.

p

Onze ervaringen binnen WooCommerce

Wij ontwerpen en bouwen al onze webshops op maat. Maar we gaan ook niet steeds het warm water opnieuw uitvinden. Dit geeft ons extra tijd om de webshop naar jouw noden af te stemmen en scheelt het voor jou in kosten. Met behulp van de handige WooCommerce plugin kunnen we op een eenvoudige manier al onze WordPress websites uitbreiden met een webshop.

Digitong
growth approach

Door onze jarenlange ervaring hebben we een uniek traject ontwikkeld waarmee we efficiënt de beste versie van een website opleveren, én laten groeien. Door de grootste voordelen uit Agile, (Scrum en Kanban) en Lean methodieken te combineren en om te vormen naar een geoptimaliseerd growth-driven traject, durven we gerust zeggen dat wij dé partner zijn voor jouw online groei.

1. Strategie

We weten graag met wie we rond de tafel zitten. Samen brengen we niet alleen je wensen en doelstellingen in kaart, maar ook je doelgroep, je key-problems, je "needs and fears". We lassen gerichte workshops in, om samen tot de kern te komen, en een transparante planning op te stellen.

2. Launch pad

We bouwen snel en efficiënt een website waarvan de primaire doelstelling is om beter te zijn dan je huidige oplossing. De Launch Pad is dus nog geen finaal product, maar de fundering waarvan we later data verzamelen en optimaliseren. Op die manier verkorten we doorlooptijden, zorgen we voor een snellere ROI, én een snellere groei.

3. Groei

Analyseren, implementeren, evalueren, én herhalen. In deze fase hanteren we terugkerende sprints waarbij we eerst de plannen en ideeën prioriteren. Vervolgens bouwen en testen we de besproken zaken. Last but not least gaan we meten, en verzamelen we de insights om vervolgens dit proces te herhalen, en dus groei te bestendigen.

Davy
Lead digital design

“Onze focus ligt bij het produceren van meetbare resultaten voor onze klanten, met als resultaat een stijgende conversie en gebruiksvriendelijkheid”

Maatwerk

Goed begonnen is half gewonnen.

Daarom willen we precies weten wat je van jouw nieuwe website of webshop verwacht. We luisteren naar jouw verhaal en zoeken samen met je naar de juiste antwoorden.

We bijten niet

Laat een berichtje achter. Onze experts bekijken vrijblijvend de mogelijkheden voor jouw business.