fbpx

WooCommerce webshop.

 

Gebruiksvriendelijk en Flexibel!

Jouw op maat gemaakte webshop

Wil jij jouw onderneming naar een nieuw niveau tillen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij Digitong maken we met behulp van WooCommerce een op maat gemaakte webshop voor jou. Als klant profiteer je dus van onze brede ervaring in verschillende sectoren. Onze focus ligt voornamelijk bij meetbare resultaten produceren voor onze klanten, met als resultaat een stijgende conversie en gebruiksvriendelijkheid. Wil je al meteen van start gaan? Download dan onze e-book en vul de checklist in!

 

Social media advertising

Wat bieden wij aan?

Een op maat gemaakt design

Wij voorzien een design dat op maat gemaakt is voor jouw organisatie.

UX / UI Design

Doorheen het design process houden we rekening met de meest recente UX en UI trends en passen deze toe.

Hosting & onderhoud

Eenmaal we de website live hebben gezet, zorgen we voor een maandelijks onderhoud.

Wat is WooCommerce?

WooCommerce is een open-source eCommerce plugin voor WordPress. Met al zijn uitgebreide features maakt WooCommerce de perfecte basis voor jou webshop en krijg je veilige betalingen, configureerbare verzend opties en meer erbij.

Waarom voor WooCommerce kiezen?

Een webshop die met Woocommerce is opgebouwd biedt tal van voordelen. Voor een succesvolle webshop te maken, moet je met heel wat factoren rekening houden. Eerst en vooral moet de bezoeker jouw webshop kunnen vinden, SEO Optimalisatie speelt hier dus een grote rol! Met behulp van WooCommerce leggen wij de focus op gebruiksvriendelijkheid, SEO en ROI.

Onze ervaring met WooCommerce 

Wij ontwerpen en bouwen al onze webshops op maat. Maar we gaan ook niet steeds het warm water opnieuw uitvinden. Dit geeft ons extra tijd om de webshop naar jou noden af te stemmen en scheelt het voor jou in kosten.

Hoe gaan we te werk?

We onwtikkelen een volldig nieuwe webshop op maat, dit doen we aan de hand van het onderstaande stappenplan.

Stap 1

Analyse

Goed begonnen is half gewonnen. Daarom willen we precies weten wat je van jouw nieuwe website verwacht. We luisteren naar jouw verhaal en zoeken samen met je naar de juiste antwoorden.

  Stap 2

  Denken

  Eerst denken, dan doen. We dompelen ons volledig onder in de wereld van jouw bedrijf, onderzoeken de huidige trends en vinden relevante inspiratie.

   Stap 3

   Creëren

   Onze ideeën beginnen vorm aan te nemen in de look & feel van jouw website. We vertellen jouw visueel verhaal via lay-out, typografie, kleur en fotografie.

    Stap 4

    Bouwen

    Zodra iedereen tevreden is, begint het echte werk. Tijdens de ontwikkeling maken we het ontwerp niet enkel functioneel, maar ook interactief en boeiend voor de gebruikers.

     Stap 5

     Lanceren

     Houston, we have take-off! Eenmaal alle testen zijn uitgevoerd en alles voor 100% werkt, lanceren we jouw website.

      Stap 6

      Opvolging

        

        

       We bijten niet 😉

        

       Laat een berichtje achter. Onze experts bekijken vrijblijvend de mogelijkheden voor jouw business.