fbpx

Marketing Automation.

 

Juiste boodschap, juiste moment.

Marketing Automation

Marketing automation houdt je leads warm en maakt de kans groter dat ze tot aankoop overgaan. Onze digitale marketing specialisten helpen je graag met het opbouwen en onderhouden van klantenrelaties.

Marketing automation software zoals Hubspot, Sharpspring, Mailchimp, etc.. kwalificeert grote aantallen leads en benadert hen met een gepersonaliseerde boodschap. En dat allemaal geautomatiseerd. Pure tijdswinst en zeer efficiënt! Alles start met het opsplitsen van je doelgroep in segmenten en het definiëren van een strategie om deze doelgroepsegmenten te benaderen.

Customer journey mapping

een leadscore –  die de kans op conversie aangeeft. Aan de hand van deze score kan aan elke lead de best passende marketingstrategie worden gekoppeld en kan je ze steeds bereiken met een gepersonaliseerde boodschap. Met gerichte boodschappen wil je je potentiële klanten verder in de sales funnel begeleiden én dus voorkomen dat ze afhaken.

De juiste content voor de juiste persoon op het juiste moment

Alleen met relevante boodschappen trek je leads over de finishlijn van de salesfunnel. Marketing automation software voorziet steeds antwoorden op al hun vragen, op het moment dat ze die nodig hebben. Van e-mails, landingspagina’s, websites tot blogs: elk woord én beeld moet aangepast zijn aan de lezer. Vooraf bepaalde flows zorgen voor automatische scenario’s op basis van het online gedrag van je doelgroep of specifieke events. Zo zullen prospecten zich sneller door de salesfunnel bewegen en is er steeds een geautomatiseerde opvolging.

Benieuwd welke marketingprocessen we kunnen automatiseren?

 

 

We bijten niet 😉

 

Laat een berichtje achter. Onze experts bekijken vrijblijvend de mogelijkheden voor jouw business.