fbpx

Marketingstrategie.

 

The how and the what.

Marketingstrategie

Digitong is meer dan een digitaal marketingbureau. Wij zijn een strategische partner voor al onze klanten. Wij helpen je om meer omzet te genereren en bedrijfsdoelstellingen te behalen. Door slim om te springen met data helpen we onze klanten steeds onderbouwde beslissingen te nemen in het voordeel van hun klanten en hun business. Ieder succesverhaal begint steeds met een straffe marketingstrategie.

Performance marketing

Alles wat we doen staat volledig in functie van een maximaal resultaat uit het beschikbare marketingbudget. Zo maken we van marketing een rendabel verhaal in plaats van een kostenpost. 

De juiste focus

Duidelijk gedefinieerde en haalbare doelstellingen zijn een must voor een succesvolle marketingstrategie. Op basis daarvan bepalen we KPI’s zodat we steeds duidelijk kunnen rapporteren en gericht kunnen bijsturen. Eens we weten waar de focus ligt, kunnen we nadenken over de strategie. 

 

 

Jouw doelgroep, is de basis van een goede marketingstrategie

Marketingstrategie

We brengen daarvoor de customer journeys in kaart. Dat is de zogenaamde reis die iedere consument doorloopt alvorens ze overgaan tot de effectieve aankoop van een product of dienst. Op basis daarvan werken we een effectieve online strategie uit die je doelgroep volledig door de customer journey loodst. Door die journeys in kaart te brengen en na te gaan in welke specifieke fase klanten zich bevinden, kunnen we jouw boodschap steeds verspreiden naar de juiste persoon op het juiste kanaal en het juiste moment. 

Het is belangrijk om de juiste marketingmix in te zetten; om de juiste middelen te kiezen die je een maximale ROI bezorgen. Ons team is van diverse markten thuis en weet perfect welke middelen in te zetten voor welke business. Van SEO en SEA tot Display Advertising, Shopping Campagnes, Social Media Advertising, Video Advertising en nog veel meer: we stellen een mix samen die past bij jouw onderneming en die leidt tot resultaat.

Onze digitale marketing specialisten nemen alles over en zorgen dat elk onderdeel van de marketingstrategie nauwkeurig wordt uitgevoerd en opgevolgd.

 

 

We bijten niet 😉

 

Laat een berichtje achter. Onze experts bekijken vrijblijvend de mogelijkheden voor jouw business.