fbpx

Opleidingen.

 

Wij helpen u op weg in het digitale landschap.

Opleidingen

Digitong is gespecialiseerd in alles wat Digitale Marketing betreft, daarom zijn wij de ideale partner om u op weg te helpen in het digitale landschap. Beschikbare training = SEA, SEO, Social Advertising & Google Analytics.

Opleidingen momenteel beschikbaar:

Google Ads (SEA)

Google Analytics

Facebook Advertising

Search Engine Optimization (SEO)

 

 

Opleidingen

Hoe we werken

We houden steeds een privé-workshop volledig op jouw maat, zodat al jouw vragen beantwoord worden en we zeker genoeg in de diepte kunnen gaan.

Alle workshops worden gegeven door Möbius Franssen. Vooraf bespreken we samen de topics, het aantal deelnemers, hun voorkennis en de verwachtingen. Op basis daarvan stelt Digitong een agenda op en plannen we de workshop in.

Afhankelijk van jouw beschikbaarheden en vraag beslaat de online marketing workshop 1 of meerdere dagdelen. De workshops gaan door in jouw bedrijf of op een zelfgekozen locatie.

To the point

Geen saaie en urenlange presentaties, we gaan samen aan de slag met concrete voorbeelden van jouw zaak en verrichten al heel wat werk, nog tijdens de workshop zelf. Zorg dus alvast dat je een computer ter beschikking hebt en toegang tot al je accounts. We duiken er meteen in! 

 

 

We bijten niet 😉

 

Laat een berichtje achter. Onze experts bekijken vrijblijvend de mogelijkheden voor jouw business.