fbpx

Social Media Advertising.

 

Bereik je target audience.

Social Media Advertising

Social media zijn niet meer weg te denken uit deze tijd. Wist je dat meer dan 2/3 van de Belgen op sociale media zitten? Sterker nog, al deze mensen scrollen gemiddeld 2u+ per dag door hun Social Media feeds. De kans is dus groot dat ook jouw doelgroep op Facebook, Instagram, YouTube, Pinterest, LinkedIn of misschien wel Twitter aanwezig is. 

Toch hoor je nog veel mensen zeggen ‘het kost alleen maar geld en het levert niets op’. Er kruipt inderdaad veel tijd en energie in het maken van leuke posts en het schrijven van relevante content. En vaak zijn de resultaten van deze inspanningen erg teleurstellend. Het is steeds moeilijker om organisch bereik te behalen. Daarom zijn gerichte social advertenties noodzakelijk. Zo kan je een flinke boost geven aan jouw posts.

 

Waarom zijn social media advertenties nu precies zo doeltreffend?

Ten slotte kan je ook zeer duidelijk je doelen vastleggen zoals:

 • Zoveel mogelijk bezoeken naar de website > verkeer
 • Zoveel mogelijk unieke mensen bereiken > bereik
 • E-mailadressen en andere info verzamelen > leads genereren
 • Online verkoop realiseren (onze favoriet) > conversies 

Socials ads zijn perfect voor remarketing  

Met remarketing is het mogelijk om mensen die vaker op je website zijn geweest maar nog geen specifieke actie ondernomen hebben (zoals een aankoop, inschrijving…) opnieuw te bereiken en hen dat laatste duwtje in de rug te geven. Facebook gaat zelfs nog een stapje verder. Je kan specifieke producten die deze klanten op jouw website hebben bekeken of hebben toegevoegd aan hun winkelwagentje zonder te kopen, opnieuw tonen aan deze personen. Zo gaan klanten ook vaak sneller overtuigd zijn om toch de aankoop te plaatsen. Zo ben je steeds top of mind bij potentiële klanten.

Meten is weten 

  Zie jij zo een social media campagne wel zitten?

  Wij zijn er uiteraard om jou te helpen. Onze social media specialisten beschikken over de nodige ervaring en kennis om voor jouw product of dienst de passende kanalen, doelgroepen en doelstellingen uit te kiezen.

  Wij creëren advertenties die informereninspireren en converteren

   

   

  We bijten niet 😉

   

  Laat een berichtje achter. Onze experts bekijken vrijblijvend de mogelijkheden voor jouw business.