fbpx

Social Media Content.

 

Share your story.

Social Media Content 

Social content, we worden er als het ware mee doodgeslagen. Hoe kan je er dan voor zorgen dat net jouw boodschap eruit springt in die overvloed? Kwalitatieve content en een mediaplan zijn de sleutels tot succes. En daar helpen onze digitale marketing specialisten graag bij.

Leuk geschreven Facebook posts, aantrekkelijke Instagram stories, catchy YouTube-video’s, … Of een gouden mix daarvan. 
Wij zorgen steeds voor de juiste social media content die informeert, inspireert en converteert.

Social media content

Social content creatie

Social content is dé manier om jouw verhaal te vertellen. Zo krijgt jouw bedrijf een eigen gezicht en stem. Op basis van de doelstellingen die je wilt bereiken, stellen wij de ideale contentmix samen. Er zijn verschillende doelstellingen mogelijk: meer leads genereren of sales boosten, nieuwe werknemers aantrekken, naamsbekendheid, vaak gestelde vragen beantwoorden, klantenbinding,… Je gebruikt telkens een bepaald type content (een grapje, winactie, educatieve content, productfoto’s…) met een welbepaald doel. Onze social media experten vergezellen deze content steeds met een leuke visual. Zodat die nog meer in het oog zal springen. Door te variëren krijg je inzicht in waar je doelgroep het beste op reageert.

Mediaplan, een absolute must

Je kan niet zonder een mediaplan als je content gaat produceren en verspreiden via social media. Zo kan je plannen welke berichten je wanneer via welk kanaal gaat delen. Wij bouwen een mediaplan en zorgen ervoor dat de content steeds punctueel gepost wordt. Vervolgens volgen wij de engagement met bezoekers op en gaan wij deze stimuleren om te groeien.

 

social media content-plan

Benieuwd hoe wij jouw content eruit laten springen?

 

 

We bijten niet 😉

 

Laat een berichtje achter. Onze experts bekijken vrijblijvend de mogelijkheden voor jouw business.