Blogs

Strategie

Digitong Medewerker

Alles      Strategie      Branding      Development      Marketing

Growth Approach vs traditioneel webdesign

Growth Approach vs traditioneel webdesign

Stel je eens voor: je hebt een nieuwe website nodig voor je bedrijf, maar in plaats van een grote hoeveelheid tijd en geld te investeren in een website die misschien niet aansluit bij de wensen van je doelgroep, kies je ervoor om de website geleidelijk te ontwikkelen...

Start je eigen webshop – Checklist

Start je eigen webshop – Checklist

Bubblewrap knijpen geeft je voldoening, maar weet je wat nog nét iets meer voldoening geeft? Vakjes afvinken! Omdat je als webshop starter al genoeg aan je hoofd hebt, hebben wij de ultieme webshop checklist gemaakt.

Waterfall media planning

Waterfall media planning

Waterfall media planning helpt om de complexiteit van campagnes te beheren door prioriteit te geven aan investeringen in de best presterende kanalen. Leer meer over de waterval methode/ omnichannel strategie in onze blog.

POAS (Profit Over Ad Spend)

POAS (Profit Over Ad Spend)

POAS is de afkorting voor Profit on Ad Spend. Het is een alternatieve afkorting voor de oorspronkelijke ROAS (Return On Ad Spend). Ontdek met deze strategie hoe je de winst kan maximaliseren voor jouw business.

Holiday season is coming

Holiday season is coming

Het najaar is vaak een hoogseizoen voor vele businesses. Miljoenen mensen over de hele wereld passen zich aan het nieuwe ‘normale’ leven. Holiday shopping zal toch net iets anders verlopen dan in 2019.

Billy
Digital Marketing & Video Creative
 

Met video maakt jouw doelgroep op een laagdrempelige manier persoonlijk kennis met jou en jouw bedrijf of online winkel. Hierdoor kun je sneller de know, like en trust factor bereiken

One team

Wij geloven dat je op je best kunt zijn als je je thuis voelt. Waar je jezelf kunt zijn, fouten kunt maken en elkaar kunt vertrouwen. Wij zijn één team van zeer verschillende individuen. Meet the guys and gals, een toegewijde groep zeer nieuwsgierige mensen.