Blog

Digitong bekroond tot grootste speler in Google Ads

O-Rouge Case
Het Digital Champions Team van Google heeft zijn winnaars bekend gemaakt. Hoewel er veel grote kanshebbers waren, scandeerde de jury maar één naam in koor: Cedric Trekels van Digitong – de grote winnaar wereldwijd én van de Benelux. Alsof dat nog niet genoeg wow-factor schreeuwt, maken collega's Sid Paulus en Billy Ballet de top drie van de Benelux compleet met een tweede en derde plaats. Op wereldniveau behalen ze alle drie een plek in de top 50 van Google. En óf we daar heel trots op zijn!

Google Digital Champions

Google Digital Champions is een competitie exclusief voor Google Premier Partners. Dat zijn topbedrijven die over sterke vaardigheden en straffe expertise op het gebied van online marketing beschikken. Gedurende zes maanden kregen deelnemers van over de hele wereld opleidingen rond hot topics in de Google-industrie en werd hun kennis getest via examens en hands-on opdrachten. Daarna evalueerde Google hoe actief ze hun Google Ads-kennis deelden binnen hun eigen agency. Wie het hoogst scoort op alle aspecten van de test, wint de titel van Google Digital Champion en mag zichzelf zonder gêne de grootste speler in het Google Ads-veld noemen. Extreem puik werk dus van onze heren, al zeggen we het zelf. *wink*

Google Ads, we’re coming for you

En nu? Op naar de volgende titel, natuurlijk! Onze Head of Marketing & Operations Cedric is alvast trots en heel dankbaar: “Mezelf de Google Digital Champion van de wereld mogen noemen, is een serieuze mijlpaal in mijn carrière. Dat we met het team ook nog eens de top drie van de Benelux vertegenwoordigen, maakt mij alleen maar super trots. Het is een extra bevestiging dat we Champions League-kwaliteit nastreven voor onze klanten. We zijn helemaal klaar voor de AI-driven future in Google Ads.”

 

Digitong at #STE in Utrecht

Digitong at #STE in Utrecht

Bakken inspiratie opdoen in Utrecht? Dat hoef je ons geen twee keer te vragen. De 8ste editie van SocialToday – het grootste event van de Benelux over content, storytelling, selling en advertising via social media – was dan ook dé ideale uitvalsbasis voor ons. Jup: het was mega interessant, en dan vooral de expertsessie van Marlou Leenders over de case van gemeente ‘s-Hertogenbosch. Enter: Hero, Hub en Hygiene.

Gaat AI de SEO marketeer vervangen

Gaat AI de SEO marketeer vervangen

Friends of Search richt zich op het delen van de nieuwste inzichten en technieken op het gebied van SEO, SEA en het helpen van marketeers bij het verbeteren van hun online marketingstrategieën. Dit jaar was hun 10e editie, en wij waren uiteraard ook daar.

Heb je een vraag of wil je meer informatie?

Cedric T.
Teamlead Performance

Mezelf de Google Digital Champion van de wereld mogen noemen, is een serieuze mijlpaal in mijn carrière. Dat we met het team ook nog eens de top drie van de Benelux vertegenwoordigen, maakt mij alleen maar super trots.

Marketing

Online marketing, dat is dé manier voor meer klanten en meer omzet en je krijgt meer relevante bezoekers voor je website. Digitong is Google Premier Partner en behoort tot de top 20 online marketingbureau’s in België. We weten als geen ander dat digitale Marketing overweldigend kan zijn. Het goede nieuws is dat we je kunnen helpen. Ontdek hoe we werken.