ICI Paris XL

We love to see you shine.

Case: ICI Paris XL – een totale audit

Net zoals je skincare routine, verdienen je ads en hun account structuren de beste verzorging. ICI Paris XL is een gekende speler in de markt van cosmetische producten. Om die reden schakelde ICI Paris onze hulp in. Door middel van een grondige audit van alle kanalen, willen ze een nieuwe blik krijgen op de set up van al hun huidige accounts.

Ontdek in deze case hoe wij voor ICI Paris XL een doorgronde audit hebben uitgevoerd over alle kanalen.

Doelstellingen

Omdat er al even geen grondige update geweest was van de accounts, mochten we een audit doen. Zowel de Google Ads als alle Meta advertising accounts waren toe aan een kritische inspectie. In onze audit mochten we alle kleine en grote details die volgens ons niet meer juist waren in kaart brengen. Dat gaat van totale account setup tot biedstrategieën en ad copy.

  • Volledige audit uitvoeren

Aanpak

Door de grootte van de accounts van ICI Paris XL, was deze audit een uitgebreide opdracht. Voor iedere audit is onze aanpak dan ook verschillend. Net zoals ICI Paris XL voor elke klant een ander product kan aanbieden. Door systematisch de accounts onder handen te nemen, slaagden we erin om alle werkpunten mooi te bundelen per categorie.

Best practices

Na ons grondig onderzoek hebben we een aantal verbeterpunten blootgelegd. Uiteraard heeft iedereen zijn eigen manier van werken en een account op te zetten. Als Google Premier Partner zijn wij altijd up to date met de nieuwste best practises. Op regelmatige basis krijgt ons team opleidingen van de verschillende advertentiekanalen om up to date te blijven van de nieuwste best practices en manieren om onze accounts het beste te laten performen. Door deze kennis en regelmatige opleidingen, kunnen wij als de beste advies geven en bijsturen waar nodig in ieder ad account.

Conclusie

Door onze expertise hebben we een heel aantal werkpunten kunnen ontdekken in de accounts van ICI Paris XL. Op de markt van de verzorgingsproducten is er constante vernieuwing, en dat is ook zo in onze advertising markt. Daarom is het gezond om op regelmatige basis je accounts grondig door te nemen en aan te passen waar nodig. Door ons uitgebreid advies, is ICI Paris geinformeerd over hun next steps.

Is jouw online marketing toe aan een make-over?

Meer referenties

Urban Nails

Urban Nails

Een gedateerde look & feel, een ondermaatse gebruiksvriendelijkheid, te trage laadsnelheid, het ontbreken van SEO-optimalisaties, rommelige URL-structuren… Urban Nails klopte bij Digitong aan voor een splinternieuwe website. En wij, wij deden ons ding.

Vandersanden Advocaten

Vandersanden Advocaten

Vandersanden Advocaten is een familiekantoor in Bilzen met expertise in het aansprakelijkheidsrecht, verkeer, verzekeringsrecht en incasso.

Viata

Viata

Viata is een belgische online apotheek die het bestellen van geneesmiddelen vereenvoudigd. Het is als webshop belangrijk om zoveel mogelijk consumenten op je website te krijgen, en dat is onze taak als online marketing experts.

Cedric T.
Teamlead Performance

“Rentabiliteit en groei van jouw online marketing kanalen start bij het correct opzetten van de campagnes.”