Kompass Klub

Rave club Gent

Case: Kompass Klub

Kompass Klub ooit gestart als pop-up project maar door het overgrote succes snel doorgegroeid naar een oud pakhuis aan het industrieterrein in Gent. Kompass Klub is een pure Raveclub met als slogan: It’s a place where egos are left in the cloakroom and music brings people closer together.
Na een reeds succesvolle samenwerking met ons marketing divisie hadden onze vrienden van Kompass Klub het licht gezien om opnieuw voor ons te kiezen. Daar ze reeds het nachtleven veroverd hadden was het nu de beurt om ook hun website wat leven in te blazen.

Doelstellingen

Een unieke website dat kan concurreren met andere grote nachtclubs. Het vuur aan hun schenen leggen en uitpakken met een spectaculaire website. Op een creatieve manier Artiesten ‘in the picture’ brengen en bezoekers, dus ook potentiële feestgangers te lokken.

  • Unieke website
  • Artiesten creatief voorbrengen

Aanpak

Tijdens het zeer amusante eerste intake-gesprek met Kompass Klub werden de eerste brainstormideeën uiteengezet. Hiermee gingen we meteen aan de slag om een eerste aanzet voor te stellen. Nadien volgde er nog een aantal gesprekken waaruit steeds nieuwe ideeën voort vloeide die we dan met veel enthousiasme verwerktten.

Resultaat

Het resultaat is volledig een op maat gemaakte wordpress admin-omgeving waarin ze een database van artiesten kunnen aanmaken en line-ups kunnen voorzien per datum en extra attributen. Deze worden op een unieke manier weergegeven op de website.

Conclusie

Omdat Kompass Klub, alsook Rave Rebels, in een snel tempo is gegroeid, was het tijd om af te stappen van hun statische landingspagina’s. We hebben hun verwachtingen kunnen waarmaken door een zeer gebruiksvriendelijke en unieke website aan te leveren.

Let’s Talk Digital

Meer referenties

Urban Nails

Urban Nails

Een gedateerde look & feel, een ondermaatse gebruiksvriendelijkheid, te trage laadsnelheid, het ontbreken van SEO-optimalisaties, rommelige URL-structuren… Urban Nails klopte bij Digitong aan voor een splinternieuwe website. En wij, wij deden ons ding.

Vandersanden Advocaten

Vandersanden Advocaten

Vandersanden Advocaten is een familiekantoor in Bilzen met expertise in het aansprakelijkheidsrecht, verkeer, verzekeringsrecht en incasso.

ICI Paris XL

ICI Paris XL

Net zoals je skincare routine, verdienen je ads en hun account structuren de beste verzorging. ICI Paris XL is een gekende speler in de markt van cosmetische producten. Om die reden schakelde ICI Paris onze hulp in.

Nico Ambroos
Front-end developer

“Past een specifieke wens van een klant niet binnen het standaard wordpress gegeven? Dan maken we dit gewoon op maat!”