Urban Nails

Only the best is good enough.

Nagelnieuwe website voor Urban Nails

Er is een Belgisch merk dat fantastische nagelproducten op de markt heeft gebracht. Daar zijn wij al van overtuigd. Maar hoe trek je ook nagelstylisten over de streep? Inderdaad, met een gloednieuwe website die wérkt. Eentje die de spil van alle digitale en online communicatie vormt. Dus deden wij ons ding voor Urban Nails. 

The how

Een gedateerde look & feel, een ondermaatse gebruiksvriendelijkheid, te trage laadsnelheid, het ontbreken van SEO-optimalisaties, rommelige URL-structuren… Daar weten wij wel raad mee. Eerst voerden we een uitgebreide brandscan uit die het volledige merk onder de loep nam. Kloppen beeldtaal en tone of voice? Is de baseline distinctive genoeg? Is het logo werkbaar voor digitaal gebruik? Zijn missie en visie helder omschreven? Dat en nog veel meer onderzochten we tot op het bot.

Daarna gingen onze developers aan de slag met de uitwerking. Een oude website overnemen, performance issues verhelpen en vervolgens alle nodige functionaliteiten én meer dan 3000 producten integreren in een nieuwe set-up: een uitdaging, maar wel eentje die we stevig getackeld hebben. Met gepaste trots stellen we jullie dan ook de nieuwe website voor, die het innerlijk én uiterlijk
van Urban Nails vereenzelvigt.

  • Brandscan
  • Nieuwe look & feel
  • Solide website

Nailed it

De overzet van oud naar nieuw verliep zo goed als naadloos en de al bestaande klanten konden meteen inloggen met hun gebruikelijke login. Waarom het nieuwe jasje zo goed scoort? Elke nagelstylist vindt er meteen relevante content, er is een duidelijk onderscheid tussen de verschillende productcategorieën en er kan gebladerd worden in de catalogus. Bovendien is er ook een nieuwe blog waarop Urban Nails makkelijk berichten kan plaatsen, producten kan integreren of acties kan promoten.

En, wil jij ook zo’n slimme aanpak voor je merk of product? Geef ons een seintje, dan schieten wij meteen in actie!

Ook graag een website die wérkt?

Meer referenties

Vandersanden Advocaten

Vandersanden Advocaten

Vandersanden Advocaten is een familiekantoor in Bilzen met expertise in het aansprakelijkheidsrecht, verkeer, verzekeringsrecht en incasso.

ICI Paris XL

ICI Paris XL

Net zoals je skincare routine, verdienen je ads en hun account structuren de beste verzorging. ICI Paris XL is een gekende speler in de markt van cosmetische producten. Om die reden schakelde ICI Paris onze hulp in.

Viata

Viata

Viata is een belgische online apotheek die het bestellen van geneesmiddelen vereenvoudigd. Het is als webshop belangrijk om zoveel mogelijk consumenten op je website te krijgen, en dat is onze taak als online marketing experts.

Davy
Lead Digital Design

“Een website of webshop moet gemakkelijk en goed gevonden worden én de aandacht van de eindgebruiker trekken.”