Vandersanden Advocaten

Juridisch advies in mensentaal

Case: Vandersanden Advocaten – Hoger ranken in Google met SEO 

Vandersanden Advocaten is een familiekantoor in Bilzen met expertise in het aansprakelijkheidsrecht, verkeer, verzekeringsrecht en incasso.

Doelstellingen

De doelstelling van Vandersanden Advocaten  was om het organisch verkeer naar de website te verhogen door hoger te ranken in Google. Zo willen ze meer (merk) bekendheid in de regio creëren en rechtstreeks meer cliënten generen. 

Aanpak

We zijn gestart met een SEO audit die afgestemd was op hun doelstellingen. Uit deze op maat gemaakte SEO Audit kwamen er al snel heel wat issues uit voort. We hebben de issues opgesplitst in quick wins issues en long term issues. De quick win issues hebben we dan ook onmiddellijk aangepakt om zo de SEO score te verbeteren. Voor de long term issues die uit de SEO audit kwamen hebben we een strategie uitgewerkt die de nadruk legde op de expertise en vakkennis van Vandersanden en de flow van de website. Op deze manier hebben we de E-E-A-T van Vandersanden kunnen benadrukken en de user een meer positieve ervaring kunnen geven. 

Resultaat

Zowel Digitong als Vandersanden waren zeer tevreden over de resultaten. Zo zagen we niet enkel een groei van 27% in organisch verkeer, maar stellen ook vast dat de users meer pagina’s bezoeken en langer op de website blijven. Omdat we de website flow hebben aangepast, is er meer interactie met de andere pagina’s wat weer een positieve invloed heeft op de SEO score van de website.

Na de SEO optimalisatie heeft Vandersanden een SEO score van 100 behaald en zijn zo goed als alle issues die een negatieve invloed hebben op de SEO scoren weggewerkt. Daardoor is ook hun domein autoriteit (hun aanwezigheid op Google) gestegen met 5 punten. 

Conclusie

Door in te zetten op de quick wins en een lange termijn strategie uit te rollen, zijn we er dus in geslaagd om Vandersanden hoger te laten ranken en zo meer traffic naar de website te genereren. Hun algemene SEO is verbeterd en hun aanwezigheid in Google is groter.

 

De SEO van jouw website naar een hoger niveau tillen?

Meer referenties

Antiekmarkt Tongeren

Antiekmarkt Tongeren

Bij Digitong zijn we trots op onze rol in de vernieuwde branding van de Antiekmarkt in Tongeren, waarbij we innovatieve AI-gegenereerde visuals hebben ingezet. Deze markt, waar eeuwenoude ambachten en moderne kunst samenkomen, verdient een presentatie die zowel het rijke verleden als de spannende toekomst weerspiegelt.

Urban Nails

Urban Nails

Een gedateerde look & feel, een ondermaatse gebruiksvriendelijkheid, te trage laadsnelheid, het ontbreken van SEO-optimalisaties, rommelige URL-structuren… Urban Nails klopte bij Digitong aan voor een splinternieuwe website. En wij, wij deden ons ding.

ICI Paris XL

ICI Paris XL

Net zoals je skincare routine, verdienen je ads en hun account structuren de beste verzorging. ICI Paris XL is een gekende speler in de markt van cosmetische producten. Om die reden schakelde ICI Paris onze hulp in.

Michiel
Digital Marketing Specialist

Een combo van quick wins en een langetermijn­strategie zorgen voor een hogere ranking en dus meer traffic