Development

Success stories

Ontdek hier een aantal succesverhalen die we voor onze klanten hebben mogen realiseren. Also approved by Georgie

Urban Nails

Urban Nails

Een gedateerde look & feel, een ondermaatse gebruiksvriendelijkheid, te trage laadsnelheid, het ontbreken van SEO-optimalisaties, rommelige URL-structuren… Urban Nails klopte bij Digitong aan voor een splinternieuwe website. En wij, wij deden ons ding.

Kompass Klub

Kompass Klub

Ooit gestart als pop-up project maar door het overgrote succes snel doorgegroeid naar een oud pakhuis aan het industrieterrein in Gent. Kompass Klub is een pure Raveclub met als slogan: It’s a place where egos are left in the cloakroom and music brings people closer together.

O-Rouge

O-Rouge

Doelstellingen Omdat de oude website van O-Rouge niet de precisie en het maatwerk dat ze in de productie staken in de kijker bracht, hadden verschillende klanten meer de neiging om bij een goedkopere verdeler simulators te kopen. Het doel van dit project was dus om...

Notarisklerken Basoche

Notarisklerken Basoche

Omdat hun vorige website hun meer werk bezorgde dan het eigenlijk zou moeten besparen waren ze dringend op zoek naar een oplossing. Betalingen liepen spaak, bezoekers of leden hadden problemen om zich in te schrijven of lid te maken. De UI/UX was hopeloos verouderd en omdat we in België met een taalgrens zitten moest de site ook ‘perfect’ tweetalig zijn.

Happy Customers

Enkele referenties waar het Digitong team succesvolle projecten voor heeft opgestart en geoptimaliseerd. Van volledige digitale strategie en mediaplanning tot uitvoering van de verschillende performance advertising kanalen.

Onze Partners

Een rechtstreekse lijn met het Google, Meta en Microsoft-team. Check. En als partner van hen helpen we je graag verder met exclusieve insights en toegang tot bèta features. Ook zorgt ons netwerk ervoor dat we naast digitale marketing expertise ook volledig geïntegreerde campagnes kunnen opleveren, met één single point of contact, zonder extra kosten of commissies. Let’s talk digital!

Certificaten

De nodige certificaten van Google, Google, Meta, Microsoft, TikTok en Hubspot. En certificaten behaald in event marketing, vacature advertising, Vlerick Business School, Voka Bryo StartUp en zoveel meer. You name it. We hebben het in huis. Dat samen met de skills van onze experten helpen jouw bedrijf om te groeien. Let’s grow together.

Start je eigen webshop
Checklist

Bubblewrap knijpen geeft je voldoening, maar weet je wat nog nét iets meer voldoening geeft? Vakjes afvinken! Omdat je als webshop starter al genoeg aan je hoofd hebt, hebben wij de ultieme webshop checklist gemaakt.

Onze aanpak

Om een gepaste strategie te vinden om jouw doelstellingen te bereiken, maken we graag eerst een analyse van de huidige situatie. Met deze informatie gaan onze experten aan de slag, blijven we systematisch optimaliseren en rapporteren we data. Die data analyseren we om de strategie voor de volgende periode te bepalen. We design your digital journey.

Cedric

Teamlead performance

 

“Digitong helpt bedrijven hun groei te realiseren, met oog op de return on investment.”